Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Πιθανή μία παρόμοια συμφωνία Keita για Coutinho»

«Πιθανή μία παρόμοια συμφωνία Keita για Coutinho»

Σε άρθρο γνώμης του στην Liverpool Echo, ο John Aldridge σχολίασε την μετεγγραφή Keita στην Liverpool και έκανε συσχετισμό της περίπτωσης του μέσου από την Γουινέα με τον Coutinho, σε ένα πιθανό σενάριο.

«Η Liverpool έφερε τον Keita για του χρόνου. Είναι καλή διαχείριση, βλέποντας στο μέλλον και στην διαθεσιμότητα των παικτών. Είναι εξαιρετικός παίκτης και η Liverpool τον πήρε σχετικά φθηνά με την ρήτρα και όσα έβαλαν για να εξασφαλίσουν την συμφωνία» 

Σημείωση: Όπως σας γράψαμε και χθες, η Liverpool κατέβαλε 7 εκατομμύρια λίρες για να εξασφαλίσει την σύμφωνη γνώμη της Leipzig. Τα 48 εκατομμύρια της ρήτρα θα μπουν του χρόνου.

«Είναι μία πολύ καλή συμφωνία. Δίνει χρόνο στην Liverpool και μπορείς να φανταστείς ότι κάτι παρόμοιο θα μπορούσε να συμβεί και με τον Coutinho – η Liverpool θα μπορούσε να συμφωνήσει με την Barcelona για να δώσει τον Coutinho του χρόνου» 

»Ο Coutinho θα πρέπει να νιώθει πολύ μόνος αυτή την στιγμή. Όταν η μετακίνηση που θέλει δεν έρχεται και η ομάδα του στα μέχρι τώρα παιχνίδι παίζει πολύ καλά και χωρίς εκείνον, θα σκέφτεται «Τι κάνω εδώ;». Ευελπιστώ να ξεκουνηθεί και να ξεκινήσει να παίζει καλά για να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο» ήταν τα λόγια του παλαιμάχου επιθετικού των Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com