Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έτοιμος να μιμηθεί τον Suarez o Coutinho»

«Έτοιμος να μιμηθεί τον Suarez o Coutinho»

Την πρόθεση να ακολουθήσει το παράδειγμα του Luis Suarez και να «χαρίσει» στους Reds μία τελευταία σεζόν των υπηρεσιών του προτού μεταγραφεί στην Barcelona έχει ο Philippe Coutinho σύμφωνα με την Daily Mirror. Όπως λέει το αγγλικό μέσο, επικαλούμενο ιδίες πηγές, ο Βραζιλιάνος θα κάνει εν τέλει την υποχρέωσή του ως επαγγελματίας που δεσμεύεται με συμβόλαιο, αρκεί να έχει  τις διαβεβαιώσεις του από τη Liverpool ότι το επόμενο καλοκαίρι θα τον αφήσουν να φύγει.

Όπως ακριβώς είχε γίνει με την περίπτωση του Luis Suarez, o οποίος είχε ζητήσει να μεταγραφεί στην Arsenal το καλοκαίρι του 2013. Οι Reds αρνήθηκαν να τον αφήσουν να φύγει εκείνο το καλοκαίρι, με τον Suarez (έχοντας φυσικά και το κίνητρο του Μουντιάλ να τον πιέζει) να δίνει τα πάντα την σεζόν που ακολούθησε, όντας πλήρως αφοσιωμένος στη δουλειά του με την ομάδα του Brendan Rodgers, φτάνοντας μάλιστα μία ανάσα από το πρωτάθλημα. Με το τέλος της σεζόν, ο Suarez πήρε τη μεταγραφή που ήθελε, πηγαίνοντας στην Barcelona.

Έτσι και με τον Philippe Coutinho. Η Mirror υποστηρίζει ότι ο Βραζιλιάνος θα αφήσει τις όποιες διαφορές έχουν δημιουργηθεί μεταξύ εκείνου,του Klopp και της διοίκησης των Reds, μετά από το αίτημα του για μεταγραφή στη Barcelona και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του Jurgen Klopp την τρέχουσα σεζόν. Από την πλευρά της η ομάδα του Merseyside, θα πρέπει να δεσμευθεί στον παίκτη και τους εκπροσώπους του ότι θα υποχωρήσουν το επόμενο καλοκαίρι (το οποίο θυμίζουμε ότι είναι καλοκαίρι μουντιάλ, επομένως ο παίκτης πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο αυτήν τη σεζόν) για να πάρει ο Coutinho την πολυπόθητη μεταγραφή στην Barcelona.

O Coutinho δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε επίσημο παιχνίδι των Reds, αφού το (υποτιθέμενο ; ) πρόβλημα στην πλάτη, διαδέχτηκε μία ίωση, ενώ και ο ίδιος ο Klopp θέλει να τον επανενσωματώσει στην ομάδα μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com