Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η πρόκριση είναι απόδειξη ότι είμαστε σε καλό δρόμο»

Klopp: «Η πρόκριση είναι απόδειξη ότι είμαστε σε καλό δρόμο»

O Jurgen Klopp πιστεύει ότι η πρόκριση της Liverpool στους ομίλους του Champions League θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να μπορέσει η ομάδα μας να γίνει ξανά κυρίαρχη δύναμη υπό την καθοδήγησή του.

Αυτό που συγκεκριμένα είχε πει ο κόουτς στους παίκτες του πριν από τα παιχνίδια με τη Hoffenheim ήταν να ‘κάνουν το πρώτο βήμα’, δίνοντας έτσι τέλος στην περίοδο απουσίας των Reds από την elite της Ευρώπης.

Τώρα ο Γερμανός περιμένει από την ομάδα του να συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα και να αποδείξει ότι αποτελεί σοβαρό διεκδικητή τροπαίων.

Ερωτηθείς αν η πρόκριση στους ομίλους δίνει μεγαλύτερη πίστη στην ομάδα, απάντησε: «100%.»

«Από τον Οκτώβριο του 2015 που ήρθα, χτίσαμε σε αυτό το οικοδόμημα μία εξαιρετικά ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.»

«Αισθανόμαστε τη δύναμη αυτού του club, των ανθρώπων, των ικανοτήτων, και των γνώσεων των ανθρώπων. Όμως μπορούμε να το βελτιώσουμε.»

«Χρειαζόμαστε προκρίσεις σε τελικούς, και την επιθυμία να κερδίσουμε αυτούς τους τελικούς. Χρειάζεται να δείχνουμε συνέχεια ποιοι είμαστε. Αν το να αποτελούμε μέρος του Champions League δεν είναι σημάδι (του καλού δρόμου στον οποίο βρίσκεται η ομάδα), τότε τι είναι;»

«Το να πάμε εκεί (στη φάση των ομίλων) προϋπέθετε να ακολουθήσουμε τον πιο δύσκολο δρόμο, όμως το κάναμε τελικά και για να είμαι ειλικρινής, τώρα αισθανόμαστε ακόμα καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό για όλο το club και το νιώθουμε σαν μία ανταμοιβή. Αυτό θέλαμε να καταφέρουμε, και είμαστε χαρούμενοι γιατί ήταν πολύ σημαντικό για εμάς.»

«Η αυτοπεποίθηση χτίζεται. Αποκτάς εμπειρία κερδίζοντας ή χάνοντας παιχνίδια όπως αυτά, όμως θέλεις να έχεις αυτό το είδος εμπειρίας που έχουμε εμείς τώρα και αυτό είναι πολύ καλό για τα αγόρια. Νομίζω ότι το άξιζαν πραγματικά.»

Η Liverpool πηγαίνει ανεβασμένη στο ντέρμπι της Κυριακής με την Arsenal και ο Klopp επιμένει ότι η πίστη σε αυτό το group παικτών έχει ανταμειφθεί.

«Νομίζω ότι από τότε που είμαστε μαζί, πολλοί παίκτες έχουν βελτιωθεί, και αυτό λόγω της ομαδικής δουλειάς«, πρόσθεσε.

«Έχουν βελτιωθεί λόγω αυτών που κάναμε, και του τρόπου που φερόμαστε ο ένας στον άλλο. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό.»

Αποτέλεσμα εικόνας για klopp vs hoffenheim

«Πάντα βιάζονται (αυτοί που στις κριτικές τους ξεγράφουν εύκολα παίκτες). Εμείς δε σκεφτόμαστε έτσι, εγώ εμπιστεύομαι πραγματικά αυτά τα παιδιά και μου αρέσει να εξελίσσομαι μαζί τους.»

«Αυτό κάναμε πριν το παιχνίδι με τη Hoffenheim, συμπεριλαμβανομένων των λαθών μας και αυτών που κάναμε καλά.»

«Πριν παίξουμε με τη Hoffenheim όλοι έλεγαν: ‘Είναι απλά η Hoffenheim.’ Αφότου παίξαμε μαζί τους, όλοι έλεγαν: ‘Ω θεέ μου, είναι η Hoffenheim! Ύστερα την αποκλείσαμε και όλοι επέστρεψαν στο: ‘Ήταν απλά η Hoffenheim.'»

 «Αυτή τη στιγμή η Hoffenheim δέχεται έντονη κριτική στη Γερμανία, λένε ότι έπαιξε με αφέλεια. Εγώ δεν το βλέπω έτσι.»

«Πρέπει πάντα να δέχεσαι αυτό που συνέβη και να κάνεις το επόμενο βήμα. Αυτό κάναμε εδώ με τους παίκτες. Φυσικά όταν παίζεις άσχημα σε δύο παιχνίδια όλοι σκέφτονται ότι δεν είμαστε τόσο καλοί.»

«Στο τέλος ποιος κερδίζει; Αυτός που το θέλει περισσότερο. Και κόντρα στη Hoffenheim σίγουρα εμείς ήμασταν αυτοί που το θέλαμε περισσότερο.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com