Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στήριξη στο Owen McVeigh Foundation με Arsenal!

Στήριξη στο Owen McVeigh Foundation με Arsenal!

Την στήριξή τους στο ίδρυμα του αδικοχαμένου μικρού Owen McVeigh, θα δείξει η Liverpool στον αυριανό αγώνα εναντίον της Arsenal! Σας είχαμε ενημερώσει σε παλιότερο άρθρο για την κληρονομία του μικρού Owen, ο οποίος νικήθηκε από τη λευχαιμία τον Δεκέμβριο του 2015, όμως η οικογένειά του βρήκε την δύναμη και την ευκαιρία, μέσα από την προσωπική της τραγωδία, να προσπαθήσει να βοηθήσει άλλα άρρωστα παιδιά που έχουν ανάγκη την στήριξη αλλά και το χαμόγελο στις δύσκολες στιγμές που περνάνε.

Έτσι και ο σύλλογος αποφάσισε, στον επόμενο αγώνα του, δηλαδή τον αυριανό εντός έδρας με αντίπαλο την Arsenal, να δώσει κι αυτός τη δική του στήριξή στον σκοπό του ιδρύματος! Οι παίκτες της ομάδας θα φορέσουν πριν την έναρξη της αναμέτρησης τα μπλουζάκια που δημιουργήθηκαν για το ίδρυμα, τα οποία απεικονίζουν τον μικρό Owen και τα οποία πια πωλούνται και από το επίσημο κατάστημα της Liverpool! Τα έσοδα από τις πωλήσεις πάνε στο ίδρυμα και τον σκοπό του, ενώ το σχέδιο είναι ζωγραφισμένο από την θεία του μικρού Owen.

Ο Andy Robertson ήταν ο πρώτος που φωτογραφήθηκε με αυτό το μπλουζάκι, ενώ ακολούθησαν και οι Dom Solanke, Ben Woodburn και Alberto Moreno. Η προβολή που πήρε το ίδρυμα και ο σκοπός του από τον σύλλογο τις τελευταίες ημέρες έδωσαν τεράστια ενίσχυση στο «Owen McVeigh foundation» και σκοπός είναι αυτό να συνεχιστεί και να πάρει ακόμα μεγαλύτερη έκταση, ώστε να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βοήθεια για τα παιδιά του Merseyside τα οποία δίνουν μάχη με τον καρκίνο, αλλά και τις οικογένειές τους, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com