Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το δυσκολότερο καλοκαίρι του Klopp λόγω Coutinho

Το δυσκολότερο καλοκαίρι του Klopp λόγω Coutinho

Στην παραδοχή πως διάγει το δυσκολότερο καλοκαίρι της ζωής του ως προπονητής προέβη ο Jurgen Klopp σχετικά με το ζήτημα γύρω από το όνομα του Philippe Coutinho. Ο Klopp βέβαια σε δηλώσεις του φάνηκε αδιάφορος να κατηγορήσει τη Barcelona για τις τακτικές της γύρω από το ζήτημα :

« Τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα και διαφορετικά και για να απογοητευτείς πρέπει να έχεις προσδοκίες. Δεν έχω προσδοκίες διότι δεν σκέφτομαι τις άλλες ομάδες»  είπε προτού μιλήσει για το φετινό καλοκαίρι :

« Δε νομίζω πως υπήρχε κάποια εύκολη μέρα από την έναρξη της προετοιμασίας. Ίσως η πρώτη που έχεις την αίσθηση πως επέστρεψες. Αυτή τη στιγμή θα προτιμούσα να είχαμε κλείσει τις υποθέσεις μας 6 εβδομάδες πριν. Αφήστε όλες τις άλλες ομάδες να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν θα κρίνω τις άλλες ομάδες. Όλοι έχουμε τα δικά μας προβλήματα και αν κρίνουμε πως πρέπει να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε. Είχα πολλές συζητήσεις με τον Phil και μετά τραυματίζεται και ο Adam. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο. Έπρεπε να βρούμε τη λύση. Είχαμε τη λύση και παρουσιάσαμε τη λύση. Η ομάδα το χειρίστηκε εξαιρετικά έως τώρα. Το να προκριθούμε στο Champions League 100% θα βοηθήσει την εξέλιξη και την αυτοπεποίθηση αυτής της ομάδας. Ήρθα τον Οκτώβριο του 2015 και από τότε έχουμε δημιουργήσει μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Και αν το Champions League δεν είναι σημάδια αυτής, δεν ξέρω ποιο είναι.» είπε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com