Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βραβείο Legend of Football στον Gerrard!

Βραβείο Legend of Football στον Gerrard!

Ο Gerrard θα τιμηθεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο ποδόσφαιρο σε ένα φιλανθρωπικό γεγονός που θα λάβει χώρα στις 2 Οκτώβρη στο Grosvenor Hotel του Λονδίνου.

Η μπάντα Lightning Seeds της πόλης του Liverpool θα πραγματοποιήσει ζωντανή εμφάνιση στην εν λόγω εκδήλωση προς τιμήν του θρύλου της ομάδας μας τον Οκτώβρη.

Ο Stevie πρόκειται να ενταχθεί σε μία κλειστή κατηγορία παικτών όπως ο Kenny Dalglish και Pele παραλαμβάνοντας το βραβείο Legend of Football τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Το event αυτό αποσκοπεί στην συλλογή κεφαλαίων για τη MKO Nordoff Robbins Music Therapy Centre, και κατά τη διάρκειά του ο νυν προπονητής τη U18 της Liverpool θα γίνει ο νέος παραλήπτης ενός βραβείου το οποίο παλιότερα έχει περάσει επίσης από τα χέρια των Kenny Dalglish, Pele, Alan Shearer και David Beckham.

Αποτέλεσμα εικόνας για steven gerrard kid

Ο θρύλος των ‘κόκκινων’ εξέφρασε την τιμή που αισθάνεται για την επικείμενη βράβευσή του:

«Έχω ακούσει τόσο υπέροχα πράγματα για το event του Legends of Football και για την εξαιρετική δουλειά που κάνει για να υποστηρίξει το Nordoff Robbins Music Therapy.»

«Είμαι υπερήφανος και ταυτόχρονα ενθουσιασμένος που θα μου γίνει αυτή η τιμή και που θα γίνω μέλος μίας ομάδας σπουδαίων ανθρώπων του ποδοσφαίρου – από τον Sir Stanley Matthews μέχρι τον Pele-, και πιο σύγχρονων αστέρων όπως οι Alan Shearer, David Beckham και φυσικά τον ‘δικό μας’ Kenny Dalglish.»

«Ανυπομονώ για τη φανταστική νύχτα της εκδήλωσης, όπου θα έχω για συντροφιά κοντινών μου ‘συναδέλφων’ και άλλων μελών της οικογένειας του ποδοσφαίρου, καθώς και τους παθιασμένους οπαδούς που θα συμβάλλουν στο να γίνει ιδιαίτερη εκείνη η μέρα.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com