Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρακαλάει την Barcelona ο Coutinho;

Παρακαλάει την Barcelona ο Coutinho;

Ο Ousmane Dembele ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν από την Barcelona έναντι 110 εκατομμυρίων λιρών. Και αυτό μάλλον δεν ήταν καλό νέο για τον Coutinho.

Σύμφωνα με πηγές του Sky Sports – βλέπε μάνατζερ παίκτη, κατά πάσα πιθανότητα – ο Coutinho είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση κι ελπίζει να μην εγκαταλείψει η Barcelona την περίπτωσή του.

Ο Βραζιλιάνος δεν θα αγωνιστεί ούτε την Κυριακή απέναντι στην Arsenal, ωστόσο η Liverpool έχει απορρίψει και τις τρεις προτάσεις της Barcelona, μένοντας σταθερή στην θέση της. Και αυτό, όπως σας έχουμε επαναλάβει, δεν θα αλλάξει.

Μέχρι και οι Καταλανοί δείχνουν να το αποδέχονται, πρώτα με τη απόκτηση του Dembele και μετά μ δημοσιεύματα τα οποία μιλούν για στροφή στον Willian της Chelsea. Όχι πως είναι αξιόπιστα τα εν λόγω δημοσιεύματα, αλλά το κλίμα έχει αλλάξει. Υπάρχει ακόμα μία πιθανότητα η Barcelona να επανέλθει με τέταρτη πρόταση, όμως ούτε αυτή αναμένεται να γίνει δεκτή.

Το τι θα γίνει με το μέλλον του «πεσμένου» ψυχολογικά Coutinho θα μας απασχολήσει μετά την 1η Σεπτεμβρίου. Έως τότε, θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει εν τέλει με την υπόθεση – ή μάλλον λατινοαμερικάνικη σαπουνόπερα, μήπως και νιώσει πιο οικεία με την ορολογία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com