Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Allardyce: «O Sakho μπορεί να βελτιώσει την άμυνα της Liverpool»

Allardyce: «O Sakho μπορεί να βελτιώσει την άμυνα της Liverpool»

O πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας, της Crystal Palace και πολλών άλλων ομάδων εξέφρασε την άποψη ότι τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας μας θα μπορούσαν να λυθούν αν ο Mamadou Sakho εντασσόταν εκ νέου στη λίστα επιλογών του Jurgen Klopp.

Μιλώντας για λογαριασμό του TalkSPORT, ο ‘Big Sam’ εκθείασε τον Γάλλο αμυντικό και αναρωτήθηκε γιατί ο Γερμανός προπονητής τον έχει ακόμα ‘στον πάγο’, προσθέτοντας ότι η παρουσία του θα ενδυνάμωνε κάπως μία αμυντική γραμμή με κενά, όπως αυτή των Reds.

Συζητώντας το εν λόγω θέμα στον αέρα του ενημερωτικού αυτού μέσου, ο Allardyce δήλωσε συγκεκριμένα: «Οπότε δε θα δώσουν μία ευκαιρία στον Mama Sakho να αναγεννήσει την καριέρα του στη Liverpool;»

«Ήταν υπέροχος για μένα. Ήταν εξαιρετικός. Ένας από τους λόγους που μείναμε στην κατηγορία ήταν οι αμυντικές ικανότητες του Mama.»

Αποτέλεσμα εικόνας για mamadou sakho crystal palace

«Τον καιρό που ήταν μαζί μας μεταμόρφωσε την άμυνά μας, η οποία είχε πολλά κενά, και το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και με την άμυνα της Liverpool.»

«Όταν ήρθε σε εμάς, είχε ξοδέψει όλο το προηγούμενο κομμάτι της σεζόν στην U23 της Liverpool, και μπόρεσε αμέσως να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ήταν πολύ καλός.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com