Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ταξίδι στο Leicester για την Liverpool

Ταξίδι στο Leicester για την Liverpool

Η κληρωτίδα του Carabao Cup έφερε δύσκολο ταξίδι στον τρίτο γύρο του Carabao Cup – το γνωστό σε όλους μας League Cup –  καθώς η Liverpool θα πάει στο Leicester για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, λίγο πριν το μεταξύ τους παιχνίδι για την Premier League, στο ίδιο γήπεδο.

Η κλήρωση, η οποία διεξήχθη στο Πεκίνο (ελέω της νέας χορηγού του κυπέλλου και της προώθησης του αγγλικού ποδοσφαίρου στην Ασία) δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη – στην τελευταία κλήρωση, η Charlton κληρώθηκε δύο φορές – κι έτσι οι ομάδες έμαθαν τους αντιπάλους τους μέσω Twitter. Η κλήρωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 4:35 ώρα Αγγλίας (6:35 ώρα Ελλάδας) και ολοκληρώθηκε στις 5:09 ώρα Αγγλίας, κάτι που δεν βρήκε ευχαριστημένους τους Άγγλους, όμως το θέμα μάρκετινγκ είναι πάνω απ’ όλα (και) στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την εβδομάδα μεταξύ 18 και 23 Σεπτεμβρίου, δηλαδή πριν το εντός έδρας παιχνίδι με την Burnley και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Leicester City. Αναλυτικά η κλήρωση (Σημείωση: οι δεύτερες ομάδες παίζουν εντός):

West Brom v Man City

 

Everton v Sunderland

 

Leicester v Liverpool

 

Man Utd v Burton

 

Brentford v Norwich

 

Wolves v Bristol Rovers

 

Burnley v Leeds

 

Arsenal v Doncaster

 

Bristol City v Stoke

 

Reading v Swansea

 

Aston Villa v Middlesbrough

 

Chelsea v Nottingham Forest

 

West Ham v Bolton

 

Crystal Palace v Huddersfield

 

Tottenham v Barnsley or Derby

 

Bournemouth v Brighton

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com