Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nagelsmann: «Καθοριστική η δύναμη του Anfield!»

Nagelsmann: «Καθοριστική η δύναμη του Anfield!»

O κόουτς της Hoffenheim παραδέχτηκε ότι η ομάδα του επηρεάστηκε πολύ αρνητικά από τη δύναμη του Anfield, εξαιτίας της οποίας οι παίκτες του κατέληξαν να «τρέχουν γύρω γύρω σαν ακέφαλα κοτόπουλα!!»

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Nagelsmann είχε δηλώσει ότι η ατμόσφαιρα του Anfield δε θα ασκήσει αρνητική επίδραση στους παίκτες του, όμως τα λόγια που είχε να πει μετά τη λήξη της αποψινής αναμέτρησης δεν ήταν ακριβώς τα ίδια.

Ερωτηθείς τι σκεφτόταν κατά τη διάρκεια του επιθετικής έξαρσης της Liverpool στο πρώτο 20λεπτο, απάντησε: «Η σκέψη μου εκείνη την ώρα ήταν ‘να, θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα’. Ο λόγος ήταν ότι δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το ματς.»

«Τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν πολλές προκλήσεις. Κέρδισαν ένα φάουλ κοντά στην περιοχή, και εμείς κάναμε δύο ή τρία αναποτελεσματικά τάκλιν, το κοινό υποστήριξε πραγματικά τη Liverpool, και έτσι χτίζεται η ατμόσφαιρα εδώ.»

«Τρέχαμε τριγύρω σαν ακέφαλα κοτόπουλα. Η ομάδα έδειξε λίγο περισσότερο συναίσθημα από όσο χρειαζόταν και αφήσαμε πολλά κενά.»

«Ο επιπλέον παράγων ήταν ότι στα πρώτα 30 λεπτά είχαμε δύο ή τρεις παίκτες που ήταν σαν να μην έπαιζαν. Αν παίζαμε όπως παίξαμε σήμερα απέναντι σε οποιονδήποτε, θα χάναμε 4-2.»

«Η Liverpool έπαιξε ακριβώς όπως στο παιχνίδι στην έδρα μας και σκόραρε τα γκολ ακριβώς όπως τα σκοράρει στην Premier League.»

«Η διαφορά είναι ότι στην έδρα μας παίξαμε καλά και σήμερα όχι.»

Αποτέλεσμα εικόνας για liverpool vs hoffenheim 4-2 mane

Ύστερα ο νεαρός προπονητής παραδέχτηκε ότι ήταν αδύνατο να αντιμετωπιστεί η εκρηκτικότητα του Sadio Mane: «Δε μπορώ να βάλω έλικα και κινητήρα στους παίκτες μου. Είναι παράνομο!»

Για την αλλαγή που έκανε μετά το 3-0: «Μετά την αλλαγή γίναμε πιο επιθετικοί, η αμυντική πεντάδα έγινε τετράδα.»

«Στο παρελθόν, η δύναμή μας έχει υπάρξει η αυτοπεποίθησή μας. Η τακτική δομή για αυτό το παιχνίδι δεν ήταν η αιτία για όσα συνέβησαν. Πιο πολύ φταίει η μη εφαρμογή του πλάνου που είχαμε σχεδιάσει.»

«Είχαμε μερικά προβλήματα. Υπήρχε μία ακαταστασία στην άμυνα και στην επίθεση. Δε χτίσαμε την πίεση που θέλαμε. Άλλα το πρόβλημα σήμερα δεν ήταν η τακτική.»

«Είμαστε απογοητευμένοι αλλά νιώθουμε καλύτερα όταν σκεφτόμαστε ότι χάσαμε από μία ομάδα που ήταν πολύ καλύτερη.»

«Καμιά φορά πρέπει να αποδέχεσαι ότι η άλλη ομάδα είναι καλύτερη.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com