Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία υποχώρηση από Liverpool για Coutinho

Καμία υποχώρηση από Liverpool για Coutinho

ΔΕΝ υπάρχει ακόμη τεταρτη πρόταση της Barcelona για τον Philippe Coutinho στα χέρια της Liverpool. Το Skysports χθες το βράδυ, επικαλούμενο πηγή του στην Ισπανία αναφέρει πως η ομάδα από την Καταλονία θα επιστρέψει με πρόταση 138.000.000 λιρών, εκ των οποίων τα 37.000.000 σε μπόνους.

Ωστόσο, ακόμη και αν κατατεθεί τέτρατη προσφορά, θα λάβει το ίδιο κατηγορηματικό όχι, επειδή ο παίκτης δεν πωλείται για καμία τιμή το φετινό καλοκαίρι. Ο Coutinho παρουσιάστηκε ως άρρωστος από τον Jurgen Klopp στη χθεσινή συνέντευξη τύπου και δύσκολα θα αρχίσει  διαδικασία επανένταξής του πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Όπως σας αναφέραμε προχθές το βράδυ από την εκπομπή της «ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ» παρέα με το Γιώργο Κουκούλη, μία τέταρτη πρόταση ήταν αρκετά πιθανή να προκύψει παρά τα όσα έβγαιναν στη δημοσιότητα σχετικά με απόσυρση της Barcelona από το κυνήγι του παίκτη και πλέον οι πιθανότητες για εκ νέου εμφάνιση στο προσκήνιο των Blaugrana είναι αυξημένες χωρίς βέβαια να αλλάζει το σκηνικό πεισματικής άρνησης των Reds.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com