Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool-Hoffenheim (preview)

Liverpool-Hoffenheim (preview)

Ώρα της κρίσης για Liverpool και Hoffenheim στο Anfield. Οι Reds καλούνται να υπερασπιστούν το 1-2 της Γερμανίας και οι Γερμανοί να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή για μία θέση στους ομίλους του Champions League και την κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας την Πέμπτη. Σέντρα στις 21.45 ώρα Ελλάδος.

Αγωνιστικά νέα : Liverpool : Γνωστά τα προβλήματα με τους Coutinho, Clyne, Lallana να μην υπολογίζονται από τον Klopp. Hoffenheim : χωρίς προβλήματα η ομάδα του Julian Nagelsmann, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Δηλώσεις προπονητών : Jurgen Klopp : « H κύρια διαφορά με την προηγούμενη εβδομάδα είναι πως ξέρουν όλοι τι ποιότητα έχει η Hoffenheim. Νομίζω εξέπληξε πολλούς η ποιότητά της. Είμαστε στο ημίχρονο. Πρέπει να προσαρμόσουμε πράγματα.»

Julian Nagelsmann : « Προσμονή είναι η κατάλληλη λέξη. Στο Anfield έχουν γίνει σπουδαία παιχνίδια. Πάμε στο παιχνίδι με σπουδαία αυτοπεποίθηση και πραγματικά πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.»

Στατιστικά στοιχεία : -Αήττητη σε 14 επισκέψεις Γερμανικών ομάδων στο Anfield παραμένει η Liverpool με 11 νίκες και 3 ισοπαλίες.

-Στις τελευταίες δύο επισκέψεις γερμανικών ομάδων, η Liverpool κέρδισε με 1 γκολ διαφορά.

-Είναι το πρώτο εκτός έδρας ευρωπαικό παιχνίδι της Hoffenheim.

-Μετά από την ήττα με 0-3 από τη Real τον Οκτώβριο του 2014, η Liverpool μετρά αήττητη σε 9 διαδοχικά εντός έδρας ευρωπαικά παιχνίδια έχοντας 5 σερί εντός έδρας νίκες στα 5 τελευταία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com