Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο τραπέζι με Liverpool ο Coutinho

Στο τραπέζι με Liverpool ο Coutinho

Μετά την Barcelona, και ο ίδιος ο Philippe Coutinho με του εκπροσώπους του δείχνουν να έχουν αποδεχτεί την ήττα τους. Σύμφωνα με την Independent, ο Coutinho είναι έτοιμος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Liverpool για να συζητήσουν για το μέλλον του Βραζιλιάνου.

Η θέση του παίκτη σίγουρα δεν είναι καλή. Το αίτημα μετεγγραφής του τον έχει φέρει στο στόχαστρο των οπαδών, ενώ και η διοίκηση δεν θα συγχωρήσει τόσο εύκολα τον Βραζιλιάνο. Ωστόσο, ο Philippe θα μείνει κάτοικος Anfield και οι δύο πλευρές οφείλουν να κάτσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν. Βέβαια, υπάρχουν δύο παράμετροι.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη δήλωσαν πως είναι απογοητευμένοι από την Barcelona, η οποία χειρίστηκε τον παίκτη σαν μαριονέτα για να πιέσει την Liverpool, ενώ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και μέλη της οικογένειας του. Επίσης, αναφέρουν πως το μέιλ ήταν ιδέα της Barcelona. Καλά όλα αυτά, αλλά ο Philippe είναι 25 χρόνων και η ιδέα πως ήταν μαριονέτα στα χέρια της Barcelona δεν είναι αποδεκτή· δεν τιμά ούτε τον ίδιο. Όμως, πρέπει να πούμε πως αν ο παίκτης δείξει ειλικρινή μεταμέλεια και πρόθεση να βοηθήσει ξανά την ομάδα, τότε η ομάδα οφείλει να τον συγχωρέσει. Όλοι κάνουν λάθη, και παρά τα όσα μπορεί να έχουν ειπωθεί και από μένα ακόμα, ο Coutinho αγαπάει την ομάδα και την πόλη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com