Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Ξέρει πώς να μας κρατά ανεβασμένους ο Klopp»

Gomez: «Ξέρει πώς να μας κρατά ανεβασμένους ο Klopp»

Ο Joe Gomez προχθές ήταν στη βασική ενδεκάδα σε αγώνα της Premier League για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβρη του 2015.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool, αρχικά αναφέρθηκε στον Ings, λέγοντας ότι ο Danny ήταν από τους πρώτους που τον συνεχάρησαν μετά τη νίκη της ομάδας μας επί της  Crystal Palace. Οι δύο τους φαίνεται ότι έχουν αναπτύξει μία στενή φιλία, μετά την κοινή περίοδο αποθεραπείας που πέρασαν λόγω των σοβαρών τραυματισμών τους το φθινόπωρο του 2015. (την περίοδο που προσελήφθη ο Klopp μάλιστα).

«Όπως όλοι ξέρουν είναι καλός μου φίλος», είπε ο Gomez.

«Είμαι ευτυχής που ο Danny επέστρεψε και προφανώς είναι ωραίο για αυτόν να με προσέχει με αυτόν τον τρόπο. (υποθέτουμε ότι εννοεί το ψυχολογικό ανέβασμα που του έκανε ο Ings συγχαίροντάς τον)«

Η Liverpool δεν κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους ‘Αετούς’, όμως ο Klopp συνέστησε στους παίκτες του να διατηρήσουν την υπομονή τους, κάτι για το οποίο ανταμείφθηκαν τη στιγμή που ο Sadio Mane έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αποτέλεσμα εικόνας για joe gomez klopp

Ο Joe Gomez δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ο προπονητής ξέρει πώς να μας κάνει να συνεχίζουμε να προσπαθούμε και πώς να μας κρατάει ανεβασμένους.»

«Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην απογοητευτούμε, να συνεχίσουμε να το παλεύουμε και το γκολ θα ερχόταν. Τελικά, ήρθε.»

«O Sadio όταν παίζει είναι λαμπερός και καθοριστικός επίσης. Είναι εξαιρετικό να έχουμε την επιθετική δύναμη που έχουμε. Έχουμε τόση πολλή δύναμη μπροστά (στην επίθεση)

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com