Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Θα σκεφτεί το μέλλον του ο Klopp αν πουληθεί ο Coutinho»

«Θα σκεφτεί το μέλλον του ο Klopp αν πουληθεί ο Coutinho»

Στον ισχυρισμό ότι ο Klopp έχει διαμηνύσει στην διοίκηση ότι αν πουληθεί ο Coutinho θα αρχίσει να σκέφτεται πολύ σοβαρά το μέλλον του στον σύλλογο, προέβη ο πρώην δημοσιογράφος Ian McGary. O McGary υποστήριξε, σύμφωνα με πηγές του, οι οποίες δεν μπορούν να διασταυρωθούν, πως ο Jurgen Klopp είναι απόλυτος στο θέμα Coutinho.

Τόσο αυτός όσο και το FSG βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, δηλαδή δεν θέλουν να πουληθεί ο παίκτης, κάτι που φαίνεται από τις τρεις άμεσες αρνήσεις, όμως σε περίπτωση που η διοίκηση του συλλόγου αποφάσιζε να αλλάξει απόφαση στο τέλος, αυτό θα λειτουργούσε εις βάρος της θέσης του Jurgen Klopp στον σύλλογο. 

«Αν πουλήσετε τον παίκτη κάτω απ’την μύτη μου χωρίς να μου δώσετε λογική εξήγηση ή χρόνο για να βρω αντικαταστάτη, τότε υποσκάπτεται η ευκαιρία μου να κάνω την ομάδα έναν διεκδικητή του τίτλου και σαμποντάρονται οι φιλοδοξίες μας. Σκεφτείτε αυτό πριν τον πουλήσετε» είναι αυτά που σε μέσες άκρες είπε ο Jurgen Klopp για να «στηρίξει» την υποτιθέμενη προειδοποίησή του, σύμφωνα με τον McGarry.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com