Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τι πιστεύουν στο στρατόπεδο της Palace ;

Τι πιστεύουν στο στρατόπεδο της Palace ;

Ακόμα κι αν η Liverpool δεν είχε φέρει ισοπαλία με τη Watford, στην πρώτη αγωνιστική, με τον τρόπο που έγινε, πάλι αρκετοί φίλοι των Κόκκινων θα ένιωθαν νευρικοί με την επικείμενη επίσκεψη της Crystal Palace!
Θυμίζουμε ότι στις τρείς τελευταίες επισκέψεις της στο Anfield , η Palace πήρε τη νίκη σημειώνοντας συνολικά 7 τέρματα! Είναι λογικό λοιπόν οι οπαδοί των Αετών να περιμένουν τον αγώνα αυτό με ελπίδες!

Ο manager λοιπόν των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Palace, Samuel Jordan, απάντησε στις ερωτήσεις του Michael Mongie, του Rousing Kop , για το πώς βλέπουν αυτοί τον προσεχή αγώνα των δύο ομάδων.

Ερ: Η Palace έχει μία καλή παράδοση πλέον εναντίον της Liverpool. Πως πιστεύεις ότι ο Frank de Boer, θα προσεγγίσει τον αγώνα;
Απ: Νομίζω ότι θα επιμείνουμε στο 3-4-3 που χρησιμοποιήσαμε στην προετοιμασία καθώς και εναντίον της Huddersfield.

Ερ: Η Huddersfield σας σόκαρε στην πρώτη αγωνιστική στο Selhurst Park. Ποια πιστεύεις ότι είναι η αιτία της ήττας με 3-0;
Απ: Υπήρξε μία απίστευτα άτυχη περίοδος 4 λεπτών περίπου, όταν μείναμε με αυτογκόλ πίσω στο σκορ, και 2 λεπτά αργότερα βαλαν και το 2ο, οπότε πριν να τελειώσει το α’ ημίχρονο βρεθήκαμε να κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Σε άλλη περίπτωση κάτι θα είχαμε κερδίσει. Παρ’ όλα αυτά, είχαμε καλές ευκαιρίες, θα μπορούσε να μας δοθεί κι ένα πέναλτι, και τέλος ο τερματοφύλακας τους έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις απέναντι στους Zaha και Benteke.

Ερ: Η Liverpool είχε μία δύσκολη περίοδο μεταγραφών. Τι πιστεύεις για τους παίκτες που ήρθαν;
Απ: Ο Salah όπως τον είδα απέναντι μας στο Hong Kong, είναι πολύ γρήγορος. Δεν μπορώ να πω ότι τον παρακολουθούσα όλο αυτόν τον καιρό,αλλά απ’ ότι φαίνεται η αποχή του από την Premier League μάλλον του έκανε καλό. Ο Robertson φαίνεται να είναι ένας καλός παίκτης επίσης απ’ όσο θυμάμαι από τους αγώνες του με την Hull και την Εθνική Σκωτίας. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Keita, τον οποίο μπορεί να πάρετε, γιατί πρέπει να τον δω,ενώ η όλη ιστορία με τον Coutinho, έχει καταντήσει κουραστική.

Ερ: Ο Coutinho δεν θα παίξει εναντίον σας και όπως θυμάσαι,είχε κάνει τη διαφορά πέρυσι στο Selhurst Park. Ποια είναι η γνώμη σου λοιπόν για την υποθετική μεταγραφή του στην Barcelona;
Απ: Την έχω βαρεθεί την όλη ιστορία, αν και στην περίοδο μεταγραφών πάντα αυτό γίνεται. Μου αρέσει ο Coutinho και πιστεύω ότι θα φανεί πιο σημαντικός στη Liverpool παρά στην Barcelona. Αν όμως οι Καταλανοί πάρουν και τον Dembele μαζί, θα έχει ενδιαφέρον να τους παρακολουθήσει κανείς.

Ερ: Ο Wilfried Zaha, θα είναι πλέον εκτός δράσης για 4 εβδομάδες. Αυτά είναι καλά νέα για τη Liverpool. Για την Palace όμως πόσο σημαντική είναι αυτή η απώλεια;
Απ: Τα μέσα ενημέρωσης λένε για 4 εβδομάδες. Εγώ δεν είμαι σίγουρος.  Είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης που έχω δει στην Palace( έχω δει και τους Wright, Bright). Σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια.

Ερ: Έχετε μία καλή παράδοση στο Anfield. Τι προβλέπεις λοιπόν για το Σάββατο!
Απ: Θα παραμείνω αισιόδοξος. Πάμε για τους 3 πόντους.

Ερ: Οι Mane, Salah και Firmino όμως αποτελούν τρομερή επιθετική ομάδα. Πως πιστεύετε ότι θα τους συγκρατήσετε; 
Απ: Αμυντικά θα βρίσκονται 5 παίκτες στην τελευταία γραμμή, και θα είναι σίγουρα πολύ απασχολημένοι, όπως συμβαίνει πάντα εναντίον της Liverpool. Οι νίκες μας στο Anfield πραγματοποιήθηκαν με αποφασισμένη άμυνα και αντεπιθέσεις.

Ερ: Ο Cristian Benteke είναι σίγουρα ο παίκτης που πρέπει να εξουδετερώσει η ομάδα του Klopp. Θα πρότεινες και κάποιον άλλο;
Απ: Ο Ruben Loftus- Cheek, ήταν εκπληκτικός στον προηγούμενο αγώνα και στην προετοιμασία μας. Είναι μεγαλόσωμος, δυνατός, και του αρέσει να παίρνει αμυντικούς πάνω του, για να δημιουργεί ευκαιρίες. Περιμένω περισσότερα από αυτόν.

Ερ: Σε ποιά θέση πιστεύεις ότι θα τερματίσει η Liverpool, αν υποθέσουμε ότι θα περάσει και στους ομίλους του Champions League;
Απ: Έχετε έναν αγώνα ακόμα με την Hoffenheim, αν και πιστεύω ότι στο Anfield θα παίξετε δυνατά και θα περάσετε στους ομίλους. Για την Premier League; Στην πρώτη εξάδα υποθέτω.

Ερ: Μήπως μπορείς να κάνεις μία πρόβλεψη για το σκορ του αγώνα;
Απ: Το απόλυτο χάος. 2-3 υπέρ μας. Mane, Firmino οι σκόρερ για σας, Benteke(2), Puncheon για μας .

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com