Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane : «Ταχύτητα και αντοχή δώρα του Θεού»

Mane : «Ταχύτητα και αντοχή δώρα του Θεού»

Μία εξαιρετικά ωραία και σπάνια συνέντευξη έδωσε ο Sadio Mane στον Dominic King της Daily Mail. O Σενεγαλέζος εξτρέμ, που ίσως δεν αγωνιστεί σήμερα μιας και κουβαλά χτύπημα από την αναμέτρηση με τη Hoffenheim, είναι μάλλον ένα επιθετικό όπλο γεμάτο ταχύτητα.

Και πως να μην ήταν όταν πριν προπονηθεί μικρός έτρεχε πρώτα 6-7 γύρους το γηπεδάκι που είχε δίπλα στο σπίτι του; «Αυτό είναι φυσικό για εμένα. Δεν χρειαζόταν να δουλέψω σε αυτό. Είναι κάτι που μου έδωσε ο Θεός. Όταν ήμουν σχολείο είχαμε πάντα αγώνες ταχύτητας. Ήμουν καλός σε αυτά. Πάντα κάνω σπριντ. Δουελυω στο γυμναστήριο και δύο φορές την εβδομάδα κάνω κοιλιακούς. Είναι πολύ πολύ σημαντικό. Κάνω γρήγορες προπονήσεις διότι δεν θέλω να μεγαλώσει πολύ το σώμα μου. Ξέρω το σώμα μου και τι είναι καλό για μένα. Έχω ένα σεφ που μαγειρεύει για μένα και μου αρέσει να τρώω υγειινά. Δεν πίνω, δεν το δοκίμασα ποτέ. Δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου. Αυτή τη χρονιά κρατώ το ρεκόρ στην ομάδα για το τρέξιμο. Πάντα αγαπούσα το τρέξιμο από όταν ήμουν μικρός. Δεν πήρα ποτέ τσάντα. Κουβάλαγα τα παππούτσια μου και έτρεχα. Δεν υπήρξε ποτέ ποδήλατο. Θα πήγαινα στο γήπεδο, θα έκανα 6ή 7 γύρους και θα έπαιζα μετά σε αυτό. Θα πήγαινα να συναντούσα την ομάδα μου και συνήθως θα κερδίζαμε. Ήμουν πάντα ο striker. Πάντα ήθελα να σκοράρω και να κερδίζει η ομάδα μου είτε έρχονταν τα γκολ από αριστερά, δεξία ή από το κέντρο δεν με ένοιαζε παρά να κερδίσω. Το ίδιο και τώρα.» δήλωσε ο Sadio Mane.

Καταλαβαίνουμε πως στην περίπτωση του καταρρίπτεται το λαικό γνωμικό για τα ποτά και τα ξενύχτια μιας και ο Sadio είναι μιας τελείως διαφορετικής λογικής.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com