Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Η συνέντευξη τύπου του Klopp

Ξεκινώντας ρωτήθηκε για το θέμα των τραυματιών: «Ο Sturridge θα είναι διαθέσιμος. Φαίνεται μια χαρά, έκανε ολόκληρη προπόνηση. Ο Coutinho από την άλλη δεν έχει κάνει προπόνηση, ακόμα είναι τραυματίας. Είναι ακόμα το πρόβλημα στην πλάτη; Έτσι νομίζω. Κάθε παίκτης έχει διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίζει τους τραυματισμούς»

Φυσικά στη συνέχεια πήγαμε στο θέμα Coutinho και τις δηλώσεις Pep Segura σχετικά με συμφωνία που πλησιάζει: «Δεν νομίζω ότι έχω να σας δώσω νέα. Είδα το παιχνίδι χθες, αλλά ξέχασα να δω τις δηλώσεις μετά. Δεν ξέρω γιατί λένε κάποιοι άνθρωποι αυτά που λένε. Δεν τους ξέρω καν προσωπικά. Οπότε κανένα σχόλιο.»

«Δεν είμαι σίγουρος ότι πρέπει να απαντήσω γιατί ήδη έχει βγει ανακοίνωση. Κανείς δεν μου είπε κάτι διαφορετικό από αυτά που ξέρετε από την τελευταία μας ανακοίνωση για τον παίκτη. Δεν έχει αλλάξει κάτι απ’ όσο ξέρω. Δεν έχω να πω κάτι για τον παίκτη, εξαιτίας του τραυματισμού του δεν είναι στην προπόνηση, αλλά απ’ όσο ξέρω το ιατρικό τιμ δεν έχει προβλήματα με την συμπεριφορά του.»

Το θέμα εκεί έλαβε τέλος,καθώς ο Klopp ρωτήθηκε για το… δύσκολο παιχνίδι που τον περιμένει το Σάββατο: «Ναι, αυτή είναι αλλαγή θέματος! Έχετε δίκιο. Παίξαμε και λίγες εβδομάδες πριν και δεν θυμάμαι τις αλλαγές στις ομάδες, αλλά ο Phil και ο Zaha έπαιζαν τότε και τώρα όχι, οπότε βλέπεις ότι ακόμα και φιλικό να παίξεις με ομάδες της Premier League τα δεδομένα αλλάζουν. Είναι δύσκολο παιχνίδι όπως και να χει, πιθανώς και οι δύο ομάδες δεν είναι ευχαριστημένες με την πρεμιέρα τους.»

«Δεν είναι ότι ήμασταν πολύ απογοητευμένοι από το πρώτο μας παιχνίδι, μπορεί να πάνε έτσι τα πρώτα παιχνίδια, έχουμε χώρο για βελτίωση και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Για την Palace ήταν λίγο διαφορετικό, γιατί χάσανε σε εντός έδρας παιχνίδι και τώρα έρχονται στο Anfield. Ανυπομονώ για το Anfield, έχει περάσει πολύ καιρός, είναι το σπίτι μας, εκεί που θέλουμε να παίξουμε, εκεί που θέλουμε να είμαστε και ειδικά μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια. Στο δεύτερο δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι ξανά και βλέπεις τον δείκτη δυσκολίας, όχι μόνο λόγω αντιπάλου, αλλά γενικότερα γιατί μιλάμε για τα προκριματικά του Champions League, πρέπει να είσαι κυνικός από το πρώτο παιχνίδι, μεγάλο τεστ. Πρέπει να είμαστε έτσι ξανά και μπορεί να ήταν άτυχοι στην Palace στο πρώτο παιχνίδι και να μην τους βγήκαν όπως ήθελαν τα πράγματα αλλά τώρα θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω, όμως είμαστε στο Anfield και πρέπει να το δείξουμε αυτό.»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν μίλησε με τον φίλο του και προπονητή της Huddersfield, David Wagner, σχετικά με την Palace: «Ναι μίλησα με τον Wagner, φυσικά. Τους ανάγκασαν να βάλουν αυτογκολ μετά από 4 λεπτά! Φυσικά και είδαμε το παιχνίδι και τα παιχνίδια της προετοιμασίας, θα μπορούσα να πάρω και συμβουλές από αυτόν αλλά δεν μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι.»

Για τον Frank De Boer και το πως είναι να είσαι «πρωτάρης» στην Premier, o Klopp είπε : «Είναι το ίδιο σε όλους τους συλλόγους το να είσαι νέος; δεν ξέρω. Δεν έχω χρόνο και χώρο για να σκεφτώ το τι μπορεί να αντιμετωπίσει ως νέος στην Palace o De Boer, αλλά τον ξέρω αρκετά απ’τα παιχνίδια του με τον Ajax, όπου ήταν πάντα ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο, κυρίαρχος στην Ολλανδία. Είμαι σίγουρος ότι ακόμα δεν έχει περάσει τις ιδέες του και είναι το δεύτερο παιχνίδι, δεν είναι λογικό να είναι όλα όπως θα ήθελε να ήταν, χωρίς να αλλάζει κάτι για εμάς. Τώρα το θέμα είναι να πάρουμε αποτελέσματα.»

Πως βρίσκει μεταγραφικά την ομάδα; «Τα αγγλικά μου δεν είναι καλά για να δώσω 500 διαφορετικές απαντήσεις στο ίδιο θέμα. Μπορεί να φανεί ότι παγκοσμίως η αγορά είναι δύσκολη, πολλές ομάδες κοιτάζουν, το ίδιο κάνω και εγώ όταν δεν προπονώ, πάντα, αλλά ακόμα και να τελείωνε χθες η μεταγραφική περίοδος, εγώ βλέπω ότι έχω μια καλή ομάδα που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Προφανώς και τραυματισμοί συμβαίνουν και το μεταγραφικό παράθυρο είναι μία πολύ σημαντική περίοδος για ενίσχυση. Δεν είναι τόσο απλό σαν να λες στον άλλον ‘εδώ είναι το συμβόλαιο! υπέγραψέ το!’, αλλά όλα οδηγούν στη 31η Αυγούστου. Μπορεί να είναι πολυάσχολη ημέρα και για μας, αλλά θα δούμε.»

Τέλος ρωτήθηκε για τον Andy Robertson: «Όλα καλά με αυτόν, είναι σε καλή κατάσταση, ενσωματώνεται, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά έτσι πάνε τα πράγματα με θέσεις όπως ο αριστερός μπακ, παίζεις ή δεν είσαι στην αποστολή καθόλου κάποιες φορές. Είναι πολύ καλός παίκτης και όλα είναι καλά από μένα, αλλά ήρθε και ακόμα προσαρμόζεται, θα δούμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με την Hoffenheim, ίσως να πρέπει να δούμε κάποια θέματα με παίκτες λόγω αυτού, αλλά και γενικά έχω πει στους παίκτες ότι τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν μέσα στη σεζόν και αρκετά μάλιστα. Σαν παίκτης, όπως ήμουν και εγώ πριν λίγα χρόνια, δεν είναι εύκολο, αλλά είναι μεγάλη σεζόν και ο κανόνας λέει ότι αν δουλέψεις, προπονηθείς σκληρά, όλα θα πάνε καλά στο τέλος.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com