Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και η ισπανική προπαγάνδα συνεχίζεται

Και η ισπανική προπαγάνδα συνεχίζεται

Είναι που είναι προβληματική η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος για τη Barcelona, ήρθε και η εικόνα της στα 2 classico με τη Real για το Super Cup Ισπανίας ώστε να φέρει τους οπαδούς της στα…κάγκελα. Γιατρειά; Νέα πρόσωπα και μετεγγραφές. Είναι τέτοια ψυχολογικά η ανάγκη για αίσθηση αλλαγής που η μεριά των Ισπανών συνεχίζει την προπαγάνδα της με αμείωτους ρυθμούς.

Χθες, η El Mundo Deportivo ανακάλυψε πως ο Coutinho είπε στον Klopp πως ακόμη και αν δεν φύγει αυτό το καλοκαίρι, θα προτιμήσει να περάσει όλη τη σεζόν στην κερκίδα καθώς δεν θέλει να παίξει ξανά για το έμβλημα της Liverpool. Λέμε ανακάλυψε καθώς κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ και από καμία αξιόπιστη πηγή μέχρι τώρα. Ο Coutinho είναι Βραζιλιάνος και όσοι ασχολούνται βαθιά με το ποδόσφαιρο ξέρουν τι σημαίνει η θρησκεία και η εθνική ομάδα για τους Λατίνους ποδοσφαιριστές. Θα θυσίαζε ο Coutinho το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του σε μία Βραζιλία μάλιστα που θεωρείται βασικό γρανάζι; Αυτοχειρία θα το χαρακτηρίζαμε αυτό αλλά ο Βραζιλιάνος μας ξάφνισε ήδη μια φορά οπότε δεν το θεωρούμε το πλέον πιθανό σενάριο αλλά δεν δεν θα αποκλείσουμε τίποτα.

Έπεται ο Segura, τεχνικός διευθυντής των Blaugrana, να δηλώσει μετά το Super Cup πως οι μετεγγραφές των Coutinho και Dembele είναι κοντά. Μία δήλωση ψυχολογική και όχι ρεαλιστική. Μετά από δεύτερη διαδοχική αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στη Real ήθελε να χρυσώσει λίγο το χάπι για όλο τον οργανισμό της Barcelona. Αυτή τη στιγμή όχι απλά η μετεγγραφή δεν είναι κοντά αλλά δεν υπάρχουν καν διαπραγματεύσεις. Η FSG παραμένει αμετακίνητη από την αδιάλλακτη γραμμή που υιοθέτησε. Αυτό επιβεβαίωσε και ο έμπιστος στα των Ισπανικών ομάδων Guillem Balague, ο οποίος έγραψε στο Twitter πως το η δήλωση του Segura πρέπει να ερμηνευθεί ως θέληση διαπραγμάτευσης και όχι ένδειξη ολοκλήρωσης διαπραγμάτευσης.

Με άλλα λόγια παρά τα όσα γράφονται, τίποτε δεν έχει αλλάξει από την ημέρα που o Coutinho έκανε tranfer request. Η μπάλα πλέον θα είναι μόνο στη μεριά της FSG. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως μόνο για ένα αστρονομικό ποσό θα μπορούσε ΕΝΔΕΧΟΜΈΝΩΣ να αλλάξει θέση και να έχουμε ανατροπή για την έκβαση της υπόθεσης. Δεν μπορούμε όμως να το υπογράψουμε…χειροπόδαρα. Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή ή καλύτερα από το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Coutinho δεν πωλείται για καμία τιμή. Εμείς ελπίζουμε και πιστεύουμε να μείνουν πιστοί στη σκληρή γραμμή που έχουν ομολογουμένως κρατήσει μέχρι τώρα τα αφεντικά της Liverpool.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com