Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Carragher: «Κλειδί στο σκοράρισμα ο Salah»

Carragher: «Κλειδί στο σκοράρισμα ο Salah»

Ως κλειδί της Liverpool στον τομέα του σκοραρίσματος χαρακτήρισε τον Mo Salah o Jamie Carragher. O Carra, μιλώντας στο Monday Night Football υποστήριξε μάλιστα ότι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός όχι μόνο θα είναι σημαντικός επιθετικά για τους Reds, αλλά τον περιμένει να πιάσει και φέτος διψήφιο αριθμό τερμάτων, όπως είχε κάνει την περασμένη σεζόν στη Roma.

«Είναι ένας εξτρέμ που μοιάζει…. κολλημένος με το να σκοράρει γκολ στα οποία θα έχει κάνει ο ίδιος το σπριντ για να βρει τη σωστή θέση» σχολίασε ο Carragher. «Και το σημαντικό με τα εξτρέμ είναι ότι αν θες να είσαι επιτυχημένος πρέπει να πιάνεις διψήφιο αριθμό τερμάτων. Ειδικά στις τοπ ομάδες. Υπάρχουν πολλοί παίκτες γραμμής που θα σκοράρουν μόνο ένα ή δύο γκολ τη σεζόν και ο λόγος είναι ότι αγκαλιάζουν την πλάγια γραμμή και ποτέ δεν την αποχωρίζονται!»

«Για τον Salah, κάποιες φορές έχω πει ότι πρέπει να παίζει λίγο πιο ανοικτά, πιο κοντά στην γραμμή, για να δημιουργεί αυτόν το χώρο που δεν θα επιτρέπει στους αμυντικούς να τον κλείνουν και να μην του δίνουν χώρο για να τρέξει. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με αυτόν και τον Mane από την άλλη, που κανείς απ’τους δύο δεν είναι κλασικό εξτρέμ που απλώς θα τρέχει πάνω κάτω τη γραμμή και θα σεντράρει, θα περιμένουμε αρκετά γκολ, όπως είδαμε να κάνουν και το σαββατοκύριακο» κατέληξε ο Carragher.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com