Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Veto σε Liverpool από τη Southampton;

Veto σε Liverpool από τη Southampton;

Αρνούμενη να κάνει συζητήσεις με τη Liverpool παρουσιάζει τη Southampton το Yahoo Sports επικαλούμενο πηγές κοντά στην ομάδα του St’Marys Stadium.

Η Southampton εξακολουθεί να ελπίζει πως ο Van Dijk θα αλλάξει γνώμη και θα ενσωματωθεί ξανά κανονικά στην ομάδα του Pellegrino ωστόσο σε διαφορετική περίπτωση παρουσιάζεται απρόθυμη να αφήσει ακόμη έναν παίκτη της να κάνει τη διαδρομή Southampton-Liverpool.

O Van Dijk έχει καταθέσει εδώ και κάποιο διάστημα επίσημο transfer request και προπονείται μόνος του ωστόσο η Liverpool, για την οποία θα ήθελε τόσο πολύ να αγωνιστεί, θα κάνει κάποια κίνηση μόνο αν είναι βέβαιη πως η Southampton μοιάζει πρόθυμη να κουβεντιάσει μαζί της.

Γεγονός που φέρει τη μετεγγραφή σε σημείο εξαιρετικά δύσκαμπτο ως προς την ουσιαστική εξέλιξή της. Μπορεί η συγκεκριμένη πηγή να μην είναι και ιδιαίτερα αξιόπιστη ωστόσο η στάση που κρατά πλέον η Liverpool έχει «βάλει στον πάγο» μια και καλή οποιαδήποτε εξέλιξη στο ζήτημα. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Βέβαια, με τον κινέζο Gao να μπαίνει στη Southampton αγοράζοντας το 80% των μετοχών (γεγονός που μπορεί να επιφέρει αναστολή σε εξελίξεις ) και την Chelsea να παρουσιάζεται επίσης στη..γωνία για τον Ολλανδό η υπόθεση για τη Liverpool μοιάζει να έχει δυσκολέψει αρκετά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com