Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δανεικός στην Fulham ο Ojo

Δανεικός στην Fulham ο Ojo

Ως γνωστόν, ο Sheyi Ojo θα περνούσε την φετινή χρονιά μακριά από το Anfield, με την σύμφωνη γνώμη του Klopp. Η Liverpool και ο παίκτης είχαν στην διάθεσή τους πολλές προτάσεις από ομάδες της Championship, όπως η Middlesborough, η Fulham, η Derby County και η Aston Villa, με τις οποίες είχε συμφωνήσει όρους η Liverpool. Η απόφαση ήταν στα χέρια του Άγγλου εξτρέμ.

Εν τέλει, ο νεαρός άσος πήρε την απόφασή του, συμφωνόντας με την Fulham για μονοετή δανεισμό. Σύμφωνα με την ECHO, βρισκόταν την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο για συζητήσεις με τους Cottagers και φέρεται να τα βρήκε. Ο προπονητής της Fulham, Slavisa Jokanovic, τον προορίζει για βασικό, κάτι το οποίο έπεισε τον νεαρό να συμφωνήσει με την ομάδα του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

Ο 20χρονος εξτρέμ είχε εξαιρετική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 στην Νότια Κορέα, όπου σήκωσε το τρόπαιο, ενώ στην Liverpool βρίσκεται εδώ και έξι χρόνια, παίρνοντας μετεγγραφή από την MK Dons. Η Liverpool πιστεύει στον ποδοσφαιριστή και η Fulham είναι εξαιρετική επιλογή για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να παίξει σε ομάδα που στοχεύει ψηλά, με την άνοδο να αποτελεί πρώτο στόχο των Cottagers.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com