Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θέλουμε προσφορές ή χρήματα αλλά δόξα»

«Δεν θέλουμε προσφορές ή χρήματα αλλά δόξα»

Σε αποστολή να εκπληρώσει τα αγωνιστικά όνειρα αλλά και τους στόχους της Liverpool βρίσκεται ο Jurgen Klopp , ο οποίος τόνισε πως η ομάδα βάζει πάνω από τα χρήματα τη δόξα και τα επιτεύγματα εντός αγωνιστικών χώρων. Ο Klopp επανέλαβε χθες στη συνέντευξη τύπου ενόψει Hoffenheim, εμμέσως πλην σαφώς,  πως ο Philippe Coutinho δεν πρόκειται να πουληθεί στη Barcelona.

« Ακόμη και αν πουν πως θα προτείνουν (σ.σ η Barcelona) το τάδε ποσό δεν το θέλουμε. Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα. Δεν θέλουμε χρήματα. Θέλουμε να επενδύσουμε στην ομάδα και να έχουμε την καλύτερη ομάδα επειδή έχουμε όνειρα και στόχους δικούς μας.» είπε ο Klopp που εξήγησε πως η αναφορά του στα αφεντικά της ομάδας στην ερώτηση αναφορικά με τον Coutinho μετά το ματς με τη Watford είχε να κάνει με το ότι αφού είπαν όχι τα αφεντικά της ομάδας οποιαδήποτε περαιτέρω κουβέντα είναι άσκοπη :

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μιλήσω αλλά ότι δεν μπορώ να αλλάξω τις απαντήσεις μου. Αν ας πούμε για έναν παίκτη πω όχι και οι ιδιοκτήτες πουν ναι ας δούμε πόσα προτίθενται να δώσουν. Και πω εγώ πως δεν θέλω να ακούσω αλλά εκείνοι θέλουν να ακούσουν.Πενήντα εκατομμύρια; Πενήντα εκατομμύρια. Ώστε μετά πωλούν τον παίκτη. Έτσι δουλεύει μία ομάδα. Έτσι ήταν και με τον Hans-Joachim Watzke  στη Dortmund. Μήπως νομίζετε πως ζήτησα να πάει ο Nuri Sahin στη Dortmund όσο πιο γρήγορα γίνεται; Δεν ήταν δική μου απόφαση. Ο παίκτης είχε συμβόλαιο. Και συμφώνησαν. Δεν ζητώ πράγματα που δεν μπορώ να λάβω και σέβομαι τους κανόνες του παιχνδιού. Οπότε αν τώρα πω θα τον πουλούσα και εκείνοι πουν όχι δεν έχει νόημα. Θα έχω τον παίκτη από την 31 Αυγούστου το αργότερο ή όποτε επιλυθεί το θέμα. Είπα πως έχω αφεντικά σωστά;Μεταξύ εκείνων και η γυναίκα μου αλλά μπορώ να ζήσω με αυτό. Είναι 100% ξεκάθαροι σε αυτό.» είπε ο Klopp σχετικά με μία δήλωση που κάποιοι προσέλαβαν ως αποποίηση ευθύνης και φόβο εμπιστοσύνης στην FSG.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com