Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αισιόδοξος για το «σοκ» ο Nagelsmann

Αισιόδοξος για το «σοκ» ο Nagelsmann

Αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να «σοκάρει» τη Liverpool και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των play off του UEFA Champions League εμφανίστηκε ο προπονητής της Hoffenheim, Julian Nagelsmann. O 30χρονος κόουτς, που μοιράζεται τον ίδιο ατζέντη με τον Jurgen Klopp, αποτελεί αποκάλυψη στο Γερμανικό ποδόσφαιρο και θέλει να… μεταφέρει αυτό το άστρο του και στο Ευρωπαϊκό στερέωμα.

O Nagelsmann κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης

«Φυσικά και ξέρουμε ότι η Liverpool είναι το φαβορί και επίσης ξέρουμε ότι, με μία καλή εμφάνιση, μπορούμε και να τους σοκάρουμε» δήλωσε ο Nagelsmann. «Δεν ξέρω αν πρέπει να σοκάρουμε αυτούς ή το Αγγλικό κοινό, αλλά επίσης μπορώ να πω ότι μία απόλυτα τοπ εμφάνιση αύριο θα είναι αυτό που θα χρειαστούμε αν θέλουμε να το κάνουμε αυτό.»

«Όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Αλλά μιλάμε για ένα όνειρο… ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα εφιάλτης και αυτό εξαρτάται από το αποτέλεσμα.» είπε ο Γερμανός, ο οποίος αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Klopp μετά την κλήρωση που τους έφερε αντιμέτωπους.

«Μιλήσαμε λίγο, ανταλλάξαμε μηνύματα και αναφέραμε και οι δύο ότι μάλλον ο νόμος του Murphy μας έφερε αντιμέτωπους» τόνισε. «Για τον σύμβουλό μας μάλλον είναι καλό πράγμα το ότι δουλεύει και με τους δυο μας» κατέληξε ο Nagelsmann.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com