Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέψεις για αλλαγή της μεταγραφικής περιόδου στην Premier!

Σκέψεις για αλλαγή της μεταγραφικής περιόδου στην Premier!

Το ενδεχόμενο αλλαγής της χρονικής διάρκειας της μεταγραφικής περιόδου από την επόμενη σεζόν θα συζητήσουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports, οι ομάδες της Premier League!

Συγκεκριμένα, το Sky Sports αναφέρει ότι από τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν οι διαβουλεύσεις μεταξύ των συλλόγων της Premier League ώστε να αλλάξει η χρονική διάρκεια του τρέχοντος μεταγραφικού διαστήματος, ώστε να συμπίπτει με την έναρξη της αγωνιστικής δράσης του Αγγλικού πρωταθλήματος! Η Premier League αρχίζει κάθε φορά την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου, κάτι που δίνει 3 εβδομάδες περιθώριο εν καιρώ αγωνιστικής δράσης στις ομάδες να αγοράσουν παίκτες, γεγονός που διαταράσσει αρκετά τις αγωνιστικές ισορροπίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sky Sports μία μεγάλη πλειοψηφία των μετόχων των ομάδων είναι υπέρ αυτής της αλλαγής, καθώς αν και το ενδεχόμενο να έχουμε ντεσαβαντάζ των Αγγλικών ομάδων σε σχέση με αυτών της υπόλοιπης Ευρώπης, μία τέτοια απόφαση πιστεύεται ότι διαφυλάσσει την ακεραιότητα του Πρωταθλήματος εντός των συνόρων, μιας και έτσι δεν θα μπορούμε να έχουμε αλλαγές των αγωνιστικών δεδομένων από την αρχή της αγωνιστικής δράσης ως και το επόμενο μεταγραφικό διάστημα, αυτό του Ιανουαρίου.

Για να περάσει μία τέτοια απόφαση, 14 από τους 20 συλλόγους της Premier League πρέπει να δώσουν την θετική τους ψήφο.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com