Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ings : «Δεν θέλω να με λυπάται κανείς»

Ings : «Δεν θέλω να με λυπάται κανείς»

Αν κάποιος μπορεί να μιλήσει για την ατυχία του στην ομάδα της Liverpool είναι ξεκάθαρα ο Danny Ings. Αλλά δεν το προτιμά διότι ξέρει πως είναι κομμάτι του αθλήματος. Θα μπορούσε να ζητήσει και συμπόνοια αλλά δεν το κάνει διότι δεν την χρειάζεται.

Ο Danny Ings με λόγια καρδιάς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ευχαριστεί όλους για τη θετική τους στάση απέναντί του, δηλώνει καλά και ζητά ακόμη λίγη υπομονή : «Δεν θέλω κανείς να με λυπάται. Στο κάτω κάτω οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του αθλήματος και ήταν ένας τραυματισμός. Συμβαίνουν σε τόσο πολύ κόσμο πλέον με την ταχύτητα των παιχνιδιών. Το μόνο που ζητώ είναι υπομονή, την οποία είχα από τους ανθρώπους σε απίστευτα επίπεδα και ήταν όλοι τόσο θετικοί απέναντί μου. Είμαι όπου θέλω να είμαι αυτή τη στιγμή αλλά χρειάζεται δουλειά ακόμη για να επιστρέψω εκεί που διέπρεπα. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν σε μά νύχτα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει σε μία νύχτα αλλά όταν έχεις έναν τόσο κακό τραυματισμό δεν μπορείς να κάνεις πράγματα που ενδεχομένως να φέρουν επιπλοκές και χρειάζεται να συνεχίσω να κάνω τα πράγματα βήμα βήμα. Όλοι ήταν εξαιρετικοί στο να με βοηθήσουν και να με στηρίξουν έως εδώ και τώρα σκοπεύω να κάνω τα επόμενα βήματα.» δήλωσε ο Ingsy.

O Άγγλος επιθετικός επέστρεψε στη δράση την περασμένη Παρασκευή στην αναμέτρηση της U23 απέναντι στη Swansea όπου και σκόραρε στην επιστροφή του στα γήπεδα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com