Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Carra: «Αν φύγει ο Coutinho θα μαι επικεφαλής στα επεισόδια!»

Carra: «Αν φύγει ο Coutinho θα μαι επικεφαλής στα επεισόδια!»

Με τον ιδιαίτερο τρόπο του, ο Jamie Carragher για άλλη μια φορά ξεσπάθωσε κατά της διοίκησης της Liverpool. O παλαίμαχος παίκτης των Reds, είχε δηλώσει πριν 2 ημέρες, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως σε περίπτωση που ο Philippe Coutinho έφευγε από το Anfield στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα ξεσπούσαν επεισόδια στο Merseyside, κατά της διοίκησης!

Έτσι, όταν η συζήτηση, στο post game show του χθεσινού Arsenal – Leicester, πήγε στο θέμα Coutinho, o Carragher με μία ατάκα συνόψισε όχι μόνο το κλίμα που υπάρχει στον κόσμο του συλλόγου, ο οποίος δεν θέλει να βλέπει την ομάδα να υποκύπτει στα… τερτίπια κανενός παίκτη και κανενός άλλου συλλόγου, αλλά και την άποψη του ίδιου για το πώς πρέπει να κινηθεί η Liverpool σε αυτήν την υπόθεση. Να κρατήσει τη θέση της μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Είχα πει πως αν πωληθεί ο Coutinho θα είχαμε επεισόδια» είπε ο Carragher. «Τώρα, το στηρίζω αυτό λέγοντας ότι αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα είμαι εγώ ο επικεφαλής!»

Άρθρο James Pearce για τον Coutinho

«Δεν πίστευα ότι θα απαιτήσει μεταγραφή. Έμεινα έκπληκτος από αυτήν του την κίνηση. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του και δεν ξέρω αν έγινε γιατί ο σύλλογος έβγαλε επίσημη ανακοίνωση το πρωί ότι δεν πωλείται. Μοιάζει με την περίπτωση Suarez που έδωσε transfer request αλλά αναγκάστηκε να μείνει, ενώ όλοι ήξεραν πως αυτό θα ήταν για 12 μήνες μόνο.»

«Πριν από τα σημερινά πίστευα ότι θα έμενε ο Coutinho για ένα χρόνο και μετά θα έφευγε. Αν έρχονταν με 100 εκατομμύρια τον Μάιο και είχες χρόνο να βρεις αντικαταστάτες τότε ας έφευγε, ήταν κατανοητό. Τώρα απλά δεν υπάρχει ο χρόνος και ήδη δεν μπορούν να πάρουν παίκτες ενώ έχουν διαθέσιμα λεφτά.» κατέληξε ο Carra.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com