Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Watford

Η συνέντευξη τύπου του Klopp ενόψει Watford

Αναφορικά με τον τραυματισμό Coutinho : « Όχι δεν είναι διαθέσιμος. Έχει να προπονηθεί από την προηγούμενη Παρασκευή οπότε είναι αμφίβολος  και για την Τρίτη δυστυχώς.»

Αναφορικά με τη «μετεγγραφή Coutinho» : « Όταν η FSG λέει κάτι είναι 100% σαφές. Μπορείτε να το διαβάσετε. Δεν μπορώ να κρατήσω παίκτες χαρούμενους αν δεν είναι και τους πω να είναι. Για μένα το μεγαλύτερο θέμα είανι πως τώρα δεν μπορεί να παίξει. Δεν είναι για εσάς. Είναι για μένα και για όλα τα παιδιά όχι μόνο για τον Phil.»

Αναφορικά με τη Watford και τον Silva : « Είδατε πολλά πράγματα που έφερε στη Hull και δείγματα της φιλοσοφίας του και είναι κυρίαρχος προπονητής. Μπορείς να περιμένεις 20-30% παραπάνω επειδή είναι η Premier League. Eίναι πλεονέκτημα να παίζεις εντός έδρας με το κοινό σου. Είμαστε πολύ καιρό στο χώρο για να ξέρουμε πως να τα καταφέρουμε. Το στυλ τους είναι ξεκάθαρο. Θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ξέρουμε που πρέπει να αμυνθούμε και ποια διαστήματα να αξιοποιήσουμε θετικά.»

Αναφορικά με την Premier League και αν έχει αγαπημένη στιγμή στα πρώτα της 25 χρόνια : «Όχι δεν έχω. Ανυπομονώ για τα επόμενα 25.»

Αναφορικά με τη σχέση του με την FSG : «Από τον Οκτώβριο του 2015 δεν νομίζω πως υπήρξε αμφιβολία για αυτή τη σχέση. Δεν νομίζω πως χρειάζεται και άλλη απόδειξη για αυτή τη σχέση. Έχω αφεντικά, είναι η FSG και κανένα πρόβλημα. Δεν είχα ποτέ αφεντικά που κάνουν πράγματα που δεν θέλω. Δεν είναι να ζητάς πράγματα που δεν μπορείς να πάρεις, είναι μία σχέση. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε για να ενδυναμώσουμε την ομάδα για τους φιλάθλους. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν το καλύτερο για εμάς.»

Αναφορικά με την επιρροή του Salah : « Έχει ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση και τελειώματα. Η ταχύτητα είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα να αμυνθείς στο ποδόσφαιρο διότι ανοίγει διαστήματα. Όλοι βλέπουν τις ικανότητές του. Έχω μιλήσει μαζί του μερικές φορές αλλά δεν χρειαζόταν αμέσως να του πω τι χρειάζομαι. Δημιουργεί διαστήματα για ολους τους άλλους και πρέπει να τα αξιοποιήσουμε. Το θέμα δεν είναι να του δίνουμε τη μπάλα. Το θέμα είναι τι συμβαίνει όταν τρέχει.»

Αναφορικά με τις μετεγγραφές : « Αν παίρνουμε παίκτες τους παίρνουμε επειδή τους θέλω. Έτσι το βλέπω. Δεν θα υπάρξει plan b, c ή οτιδήποτε. Οι παίκτες που φέρνω είναι plan a. Δεν μπορώ να πάρω έναν παίκτη απλά για να τον αγοράσω. Η προετοιμασία είναι μεγάλη και δύσκολη και προπονηθήκαμε πολύ. Ο Adam Lallana είχε αυτόν τον τραυματισμό και ήταν πολύ άτυχος. Ο Daniel είναι πολύ κοντά για αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά είναι σίγουρος για την Τρίτη. Ο Clyne είχε πρόβλημα καιρό και ο  Phil αυτό το πρόβλημα με την πλάτη του. Έχω να λάβω μία δύσκολη απόφαση. Θα δούμε τι θα συμβεί μέχρι 31/8».

Αναφορικά με τον Ryan Kent : « Για αυτό προσπαθήσαμε να του δείξουμε πως έχει λογική να μείνει για χρόνια ακόμη. Δείχνει τόσο ώριμος. Δεν είμαι πρόεδρος του συλλόγου δανεισμού παικτών ειδικά σε αυτή την ηλικία. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο.»

Αναφορικά με τον Ings : « Χρειάζεται παιχνίδια. Δείχνει πολύ καλά στις προπονήσεις που τον είχαμε 100%. Δεν υπήρχε χρόνος για εμάς να τον τεστάρουμε. Τώρα ξεκινά και είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Θα παίξει απόψε με την U23. Δεν αποτελεί ειλογή τώρα επειδή δεν είχε παιχνίδια προετοιμασίας.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com