Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > O Gerrard προβλέπει νέο πρωταθλητή!

O Gerrard προβλέπει νέο πρωταθλητή!

Tην αλλαγή σκήπτρων στην Premier League που ξεκινάει την Παρασκευή προέβλεψε ο παλαίμαχος θρύλος των Reds και νυν προπονητής της U18, Steven Gerrard! O Stevie μάλιστα έδωσε ολόκληρο το Τοπ 4, στο οποίο η νυν πρωταθλήτρια Chelsea μετά βίας έχει θέση, ενώ βρίσκεται μέσα και η Liverpool!

Ο Gerrard έδωσε την ψήφο του στην Manchester City ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια τη φετινή σεζόν, ενώ δεύτερη έβαλε τη Liverpool. Τρίτη είναι η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, η United και τέταρτη η Chelsea. Πάντως, με μία βδομάδα να απομένει για την έναρξη της Premier και περίπου έναν μήνα για το τέλος των μεταγραφών, ο Stevie περιμένει κι άλλους… άσους απ’το μανίκι του Jurgen Klopp.

» O Adam Lallana τραυματίστηκε και αυτό είναι πλήγμα γιατί ήταν ένας παίκτης σε πολύ καλή φόρμα και με αυτοπεποίθηση. Όμως ο Salah ήρθε, ο Mane επέστρεψε υγιής και ο Coutinho ελπίζω ότι θα μείνει. Η Liverpool θα φαίνεται πολύ επικίνδυνη στην αντεπίθεση, αν μάθει και πως να σπάει τις κλειστές άμυνες και να αμύνεται λίγο καλύτερα, θα είναι μία απίστευτη δύναμη.»

«Πέρυσι απέναντι στην εξάδα ήταν πολύ δυνατή και με τρεις βδομάδες ακόμα να απομένουν για μεταγραφές δεν θα ήμουν τόσο έκπληκτος αν ο Klopp έχει κάποιον άσο στο μανίκι του και φέρει μερικά μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα» κατέληξε ο Gerrard

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com