Είσαι εδώ
Home > uncategorized > Solanke: «Ήξερα ότι θα με έβρισκε ο Ragnar!»

Solanke: «Ήξερα ότι θα με έβρισκε ο Ragnar!»

Τι κι αν είναι κεντρικός αμυντικός; Ο Dominic Solanke ήξερε ότι ο Ragnar Klavan θα έβγαζε την κατάλληλη μπαλιά στην φάση του τρίτου γκολ της Liverpool στο χθεσινό φιλικό απέναντι στην Athletic Bilbao! Η συνεργασία των δύο παικτών έφερε ένα εξαιρετικό τέρμα, με τον Εσθονό να βγάζει έτσι μία σπάνια και… ιδιαίτερα συλλεκτική άσιστ στον νέο επιθετικό των Reds, κάτι που όμως δεν εξέπληξε καθόλου του νεαρό Άγγλο.

«Ξέρω ότι έχει καλές μεταβιβάσεις και μπορεί να δει μια πάσα όταν πρέπει» εξήγησε ο Solanke. «Είχα ένα μικρό κενό μεταξύ δυο αμυντικών. Ήξερα ότι η σέντρα αν περνούσε τον πρώτο αμυντικό θα προλάβαινα μετά την μπάλα, οπότε έκανα ακριβώς αυτό και τον ευχαριστώ για τη μεταβίβαση.»

«Είμαι ευχαριστημένος. Ξέραμε ότι ήταν το τελευταίο φιλικό μας επομένως θέλαμε να τελειώσουμε δυναμικά. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και το γκολ για εμένα προσωπικά ήταν κάτι πολύ καλό. Μέχρι στιγμής γενικά όλα πάνε πολύ καλά και έχω ενσωματωθεί εξαιρετικά γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, όλα τα παιδιά με έκαναν να νιώθω ευπρόσδεκτος αμέσως. Το ότι κάναμε και το τουρ σήμαινε ότι υπήρχαν αρκετές διαφορετικές εμπειρίες, το οποίο βοήθησε αρκετά. Η στήριξη του κόσμου ήταν κάτι τρελό! Ήταν απίστευτα τα πράγματα που είδα στο Hong Kong, στη Γερμανία και τέλος εδώ στο Δουβλίνο. Παντού βλέπεις κόκκινες φανέλες.»

Τώρα, έφτασε η ώρα για το πρώτο επίσημο τεστ, την πρεμιέρα της Premier League με αντίπαλο την Watford στο Vicarage Road.

«Ξέρουμε ότι η νέα σεζόν πλησιάζει και έχουμε πολλά παιχνίδια να έρχονται μαζεμένα, επομένως χρειαζόμαστε τους πάντες. Όλοι ανυπομονούμε γι’αυτό» σχολίασε ο Solanke.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com