Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nagelsmann: «Πολύ ιδιαίτερη πρόκληση η Liverpool»

Nagelsmann: «Πολύ ιδιαίτερη πρόκληση η Liverpool»

Ο προπονητής της Hoffenheim Julian Nagelsmann έχει ήδη προειδοποιήσει την ομάδα του για την ‘εξαιρετική’ (όπως τη χαρακτηρίζει) Liverpool και έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται εν όψει των δύο αναμετρήσεων για τα play-off Champions League.

Ο τριαντάχρονος coach θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Jurgen Klopp, με το πρώτο από τα δύο παιχνίδια να λαμβάνει χώρα τον δεκαπενταύγουστο, ενώ η ρεβάνς στο Anfield θα πραγματοποιηθεί στις 23 του ίδιου μήνα.

Μια σχετιζόμενη με τη την επερχόμενη κόντρα των δύο συλλόγων σύμπτωση είναι ότι ο Nagelsmann ανέλαβε τη Hoffenheim τον Οκτώβριο του 2015, τον ίδιο μήνα που ο Klopp προσελήφθη στη Liverpool.

Ο νεαρός προπονητής λοιπόν ήδη κάνει τα σχέδια του.

«Σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί αστειευόμουν λέγοντας ότι ‘αν θέλεις να σηκώσεις την κούπα πρέπει να ξεπεράσεις το εμπόδιο της Liverpool’, καθώς αισθανόμουν ότι θα κληρωθούμε με τη Liverpool.»

«Σίγουρα στη Liverpool δε χοροπήδησαν από τη χαρά τους που κληρώθηκαν μαζί μας. Είναι εξαιρετικό για την αναγνωρισιμότητα της ομάδας μας ότι αυτή η κλήρωση θα μας φέρει για τα καλά στο προσκήνιο.»

«Είναι κάπως σαν τον Νόμο του Murphy. Ευτυχώς παρακολούθησα αυτή την εβδομάδα το Audi Cup. Ήταν δύο πολύ καλά παιχνίδια. Φυσικά είναι μία πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμη ομάδα, όμως δεν υπήρχε έτσι και αλλιώς πιθανότητα εύκολης κλήρωσης.»

«Μπορούμε να παίξουμε ενάντια σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο σε ένα θρυλικό γήπεδο. Είναι κάτι το ιδιαίτερο.»

«Η Liverpool είναι εξαιρετική ομάδα, (ενώ) η Bayern Munich δεν εντυπωσίασε.»

«Έχω ήδη μία ιδέα για το πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για αυτό το ταξίδι. Όμως πρέπει ακόμα να κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια για να επεξεργαστούμε ένα σχέδιο (αντιμετώπισης του αντιπάλου).«

Η παρουσία της Hoffenheim στα ανώτερα στρώματα του γερμανικού ποδοσφαίρου μπορεί να αποδοθεί εν μέρει στον Dietmar Hopp, έναν Γερμανό δισεκατομμυριούχο που έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα να ανέβει επίπεδο.

Η οικονομική του στήριξη μετέτρεψε τη Hoffenheim από μία ερασιτεχνική ομάδα πέμπτης κατηγορίας σε μία ομάδα που σήμερα βρίσκεται στα πρόθυρα του Champions League, και τώρα πιστεύει ότι η πίεση είναι στη μεριά της Liverpool εν όψει των δύο αγώνων.

«Όπως περιμέναμε, κληρωθήκαμε με πολύ δύσκολο αντίπαλο», είπε στη Bild ο Hopp. «Το παιχνίδι με αντίπαλο τη Liverpool με προπονητή τον Jurgen Klopp είναι φυσικά κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμάς.»

«Ανυπομονώ να τον ξαναδώ, όπως και τον Roberto Firmino.»

«Μπορούμε να προσεγγίσουμε αυτή την αξιοσημείωτη πρόκληση χωρίς δισταγμούς, με πλήρη αυτοπεποίθηση και με χαρά.»

«Δεν έχουμε πίεση και μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. Ο Julian (Nagelsmann) θα προσαρμόσει άριστα την ομάδα.»

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com