Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Hummels: «Το χειρότερο βράδυ μου στη Bayern»

Hummels: «Το χειρότερο βράδυ μου στη Bayern»

Ως τη χειρότερη βραδιά του σαν παίκτης της Bayern περιέγραψε το προχθεσινό παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στη Liverpool, ομάδα του πρώην προπονητή του στη Borussia Dortmund, Jurgen Klopp. Σε ένα βράδυ που θα ήθελε να ξεχάσει, η Bayern ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τη Liverpool και παρά το γεγονός ότι ήταν φιλικό, αυτό δεν πτόησε τον κόσμο να γιουχάρει την ομάδα του Carlo Ancelotti κάτι που ο Hummels θεώρησε δίκαιο, αλλά όχι όταν αυτό επαναλήφθηκε απέναντι στη Napoli την επόμενη ημέρα.

«Τα κάναμε όλα πολύ εύκολα για τη Liverpool και ήταν το χειρότερο βράδυ μου από θέμα εμπειρίας ως παίκτης της Bayern.» είπε ο Hummels. «Βλέποντας βέβαια το ποιοι έπαιζαν στο παιχνίδι με τη Napoli, τα γιουχαΐσματα δεν ήταν στην καλύτερη χρονική περίσταση.»

«Ας το θέσουμε έτσι: Ίσως ήταν ακόμα συγχυσμένοι από το παιχνίδι με τη Liverpool. Το δεχόμαστε αυτό. Κάποιες φορές είναι καλό να έχουμε κάλεσμα για αφύπνιση, αλλά το έχουμε ήδη δύο ή τρεις φορές τις τελευταίες ημέρες και αναμένεται ένας δύσκολος Αύγουστος» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com