Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οπαδοί ζητούν από τον Griezmann να έρθει στη Liverpool!

Οπαδοί ζητούν από τον Griezmann να έρθει στη Liverpool!

Ο επιθετικός της Atletico Madrid αντάλλαξε φανέλες με τον Daniel Sturridge μετά τον χθεσινοβραδινό τελικό του Audi Cup.

Ήταν ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που φαίνεται να ενθουσίασε τους φίλους των Reds στα social media.

Ο Άγγλος επιθετικός προφυλάχθηκε από τον Jurgen Klopp στο χτεσινό παιχνίδι και έτσι δε μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα να σηκώσει το δεύτερο τρόπαιο στη φετινή pre-season.

Μετά το παιχνίδι όμως, είχε μία ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Γάλλο επιθετικό, και μάλιστα φωτογραφήθηκαν με τον ένα να κρατά τη φανέλα του άλλου.

Ο Griezmann ήταν ένας από τους στόχους της Manchester United φέτος το καλοκαίρι (πριν η ισπανική ομάδα τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών), ωστόσο μερικοί αισιόδοξοι οπαδοί των Reds παρακίνησαν τον Sturridge να προσπαθήσει να πείσει τον σταρ της Atletico να μετακομίσει στο Anfield όταν έμαθαν για τη συνάντηση των δύο παικτών.

Δεκάδες «κόκκινοι» οπαδοί κάλεσαν εν συνεχεία τον Griezmann να μεταγραφεί στην ομάδα μας, με αυτή να μην είναι η πρώτη φορά που ο χαρισματικός επιθετικός γίνεται αντικείμενο ενδιαφέροντος για αυτούς.

Τον περασμένο Γενάρη, ο Γάλλος παίκτης βομβαρδίστηκε από αιτήματα οπαδών της Liverpool, μετά το tweet που έκανε εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το δεύτερο γκολ του Robero Firmino απέναντι στη Swansea.

Ο θαυμασμός του Griezmann για τον Βραζιλιάνο ήταν η πρώτη αφορμή που έδωσε στους οπαδούς της Liverpool για να τον παρακινήσουν να έρθει στο Anfield, ενώ η δεύτερη ήταν αυτή που έλαβε χώρα χθες το βράδυ.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com