Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ηρεμία συστήνει ο Peter Moore για τις μεταγραφές

Ηρεμία συστήνει ο Peter Moore για τις μεταγραφές

O Peter Moore συνέστησε ηρεμία στους φίλους της Liverpool, αντιλαμβανόμενος ότι δεν υπάρχουν ακόμα συμφωνίες για νέες μεταγραφές και υπενθυμίζοντάς το σε αυτούς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Reds από τον Ιούνιο που ανέλαβε τη θέση έχει μιλήσει με πολλούς οπαδούς, οι οποίοι επιθυμούν μεταγραφές.

Ο Moore είναι προσβάσιμος στο twitter και απαντά τακτικά στα ερωτήματα των περίπου 86.000 followers του, ωστόσο ο πρώην προϊστάμενος της Microsoft υπενθύμισε σήμερα ότι δεν έχει κάποια εξουσία ως προς τις μεταγραφές.

Με συνεχόμενα tweets, o Moore είπε: «Παρακαλώ επιτρέψτε μου να υπενθυμίσω με σεβασμό ότι διοικητικές δραστηριότητες όπως οι μεταγραφές παικτών ΔΕΝ περιλαμβάνονται στις αρμοδιότητές μου ως Διευθύνοντος Συμβούλου.»

«Ο αθλητικός μας διευθυντής και ο manager μας με τις ομάδες τους διαχειρίζονται αυτά τα ζητήματα της ομάδας και πιστεύω πάρα πολύ στις ικανότητές τους να κάνουν αυτά τα πράγματα.»

«Βλέπω ότι η αλληλεπίδραση εδώ (στο twitter) με τους εκπληκτικούς μας οπαδούς ανά τον κόσμο έχει εξαιρετικά μεγάλη αξία, και ανυπομονώ να (συνεχίσω να) το κάνω και κατά τη διάρκεια της σεζόν.»

Ο Michael Edwards είναι ο άνθρωπος που είναι επιφορτισμένος με τη διασφάλιση των συμφωνιών φέτος το καλοκαίρι, και ο αθλητικός διευθυντής των «κόκκινων» έχει επιβλέψει τις μεταγραφές των Andy Robertson, Dominic Solanke και τη μεταγραφή-ρεκόρ μέχρι τώρα για την ομάδα μας, Mohamed Salah.

Όμως, η αποτυχία να κλείσει η μεταγραφή του παίκτη της RB Leipzig, Naby Keita, έχει σκορπίσει απογοήτευση στους οπαδούς της Liverpool, ενώ το «σίριαλ» με τον Virgil van Dijk δεν έχει φτάσει ακόμα στο τέλος του.

Ο (αξίας 60 εκατομμυρίων λιρών) κεντρικός αμυντικός έχει ενημερώσει τη Southampton ότι θέλει να φύγει αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο η Liverpool είναι επιφυλακτική στο να αρχίσει εκ νέου διαπραγματεύσεις με τους «Αγίους» μετά την υποχρέωση που τους επιβλήθηκε να παραιτηθούν από τη διεκδίκηση του παίκτη και να απολογηθούν για τη φερόμενη ως παράνομη προσέγγισή του τον Ιούνιο.

 

 


Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com