Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «ΔΕΝ πωλείται ο Coutinho»

Klopp: «ΔΕΝ πωλείται ο Coutinho»

Προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση για τον Philippe Coutinho έδωσε στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου, ο Jurgen Klopp! O Γερμανός προπονητής των Reds ρωτήθηκε για τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν σχετικά με το θέμα Coutinho/Barcelona για να απαντήσει λιτά και με στόμφο:

«Η λέξη κλειδί είναι ‘ΔΕΝ‘. Δεν πωλείται και δεν υπάρχει διαφορετική κατανόηση σε αυτό. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη!» ήταν η λιτή και απέριττη απάντηση του Kloppo.

Αυτή η προφορική επιβεβαίωση των όσων γράφονται στην Αγγλία για την στάση της Liverpool, και τα οποία έρχονται σε εκ διαμέτρου αντίθετη στάση με αυτά που επιμένουν να γράφουν οι Ισπανοί, έρχεται λίγη ώρα μετά και το «τιτίβισμα» του Γάλλου δημοσιογράφου της France Football, Nabil Djellit, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Για τους διοικούντες την Liverpool η πόρτα είναι 1000% κλειστή σχετικά με τον Coutinho. Η Barca και οι άλλοι είναι απλά προκατειλημένοι«.

Κάπως έτσι, εδώ στο liverpool.gr μάλλον δεν ανήκουμε στους… τρελούς του χωριού που από τη στιγμή που βγήκε το όλο θέμα για Coutinho και Barcelona επιμένουμε ότι δύσκολο έως απίθανο είναι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μία τέτοια κίνηση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com