Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ναι, φέτος στοχεύουμε το πρωτάθλημα!»

Klopp: «Ναι, φέτος στοχεύουμε το πρωτάθλημα!»

Την παραδοχή του, για πρώτη φορά (τουλάχιστον ανοιχτά) όσο βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, ότι ο στόχος του θα είναι η κατάκτηση της κορυφής της Premier League και τίποτα λιγότερο έκανε ο Jurgen Klopp, στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου του Audi Cup, του τουρνουά που διοργανώνει η Bayern Μονάχου στην Allianz Arena και το οποίο κάνει σέντρα αύριο! Αναλυτικά το τι ειπώθηκε από τον Γερμανό τεχνικό:

Για τους στόχους του στο Audi Cup: «Το Audi Cup είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να δώσουμε τα δυνατά μας, γιατί είναι ένα μεγάλο τεστ με δύσκολες ομάδες. Είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν.»

Για την πρόκληση της Bayern Μονάχου: «Δεν είναι πρόβλημα το ότι επιστρέφω να αντιμετωπίσω την Bayern. Νομίζω ότι τελευταία φορά είχα κερδίσει με μία συναρπαστική διαδικασία πέναλτι εδώ! Είναι μία καλή πρόκληση για εμάς. Νομίζω ότι κάθε ομάδα θα χρειαστεί να βάλει δύο ενδεκάδες.»

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες του; «Ναι, φέτος στοχεύουμε το πρωτάθλημα! Δεν ξεκινάμε τη σεζόν χωρίς φιλοδοξίες και έχουμε τους στόχους μας!»

Για τον τραυματισμό του Joe Gomez είπε: «Δεν είναι κάτι σημαντικό. Απλώς το γύρισε λιγάκι.»

Στη συνέχεια, η ερώτηση ήταν για τα προκριματικά του Champions League: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε τα playoffs του Champions League πιο σημαντικά απ’ ό,τι είναι. Αν κερδίσουμε την Bayern έχει καλώς, αλλά μιλάμε για παιχνίδι προετοιμασίας. Δεν έχω τίποτα με την Palace τη Leicester ή τη Hertha, αλλά εδώ είναι το επόμενο επίπεδο για εμάς και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Ως εδώ όλα καλά.»

O Coutinho τελικά πωλείται; «Η λέξη κλειδί είναι ‘ΔΕΝ‘. Δεν πωλείται και δεν υπάρχει διαφορετική κατανόηση σε αυτό. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη!»

Έπειτα ρωτήθηκε για την επιστροφή του Danny Ings και τους τραυματίες: «Oι Karius, Lovren και Milner θα είναι διαθέσιμοι για τα παιχνίδια του Audi Cup. Ο Lovren προπονήθηκε και θα σκεφτούμε αν θα τον χρησιμοποιήσουμε σε ένα ή και στα δύο παιχνίδια.Oι Clyne, Ward, Gomez και Origi εκτός. Ο Ings είναι καλά αλλά είναι έξυπνο και υπεύθυνο να του δώσουμε τον μέγιστο χρόνο που χρειάζεται.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com