Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Robertson: «Τιμή μου να φορέσω την φανέλα»

Robertson: «Τιμή μου να φορέσω την φανέλα»

Ο Andy Robertson χρειάστηκε να περιμένει 45 λεπτά για να κάνει το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα, περνώντας στην θέση του Alberto Moreno, και άφησε ένα εξαιρετικό από πρώτης όψεως δείγμα, προσφέροντας ίσως τα περισσότερα overlap που έχουμε δει έως τώρα στο 2017. Κι έχει πολλά να προσφέρει ακόμα.

Μιλώντας στο liverpoolfc.com μετά από το παιχνίδι, μας μετέδωσε το πως βίωσε το πρώτο του ημίχρονο με την Liverpool:

«Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι από τον Μάιο, οπότε χαίρομαι που ξεσκούριασα. Ήταν τιμή μου να φορέσω την φανέλα και να αγωνιστώ με τα παιδιά, και σίγουρα έρχονται ακόμα περισσότερα παιχνίδια. Τα παιδιά τα πήγαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, οπότε περιμέναμε στον πάγκο. Αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω πως ελέγξαμε το παιχνίδι το ίδιο καλά.» ενώ μίλησε και για την προσαρμογή του στην ομάδα, όσο και για τους εξαιρετικούς φιλάθλους των δύο ομάδων.

«Τα περισσότερα από τα παιδιά ήταν και νωρίτερα μαζί, εκτός από λίγους που μπήκαμε αργότερα. Ενσωματωνόμαστε σιγά σιγά. Η προπόνηση ήταν έντονη, αλλά μου άρεσε. Επίσης, ήταν καλό να παίξουμε, όλοι το απολαμβάνουμε. Ήταν καλό που νικήσαμε και κρατήσαμε το μηδέν πίσω»

»Οι φίλοι της Hertha ήταν τρομεροί και οι φίλοι της Liverpool στην γωνία ήταν άλλη κλάση. Ήταν ωραία ατμόσφαιρα, σε ένα υπέροχο στάδιο. Είναι από τα παιχνίδια που θες να παίζεις» δήλωσε ο νεαρός Σκοτσέζος αριστερός οπισθοφύλακας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com