Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δυνατοί, αλλά μας περιμένει μεγάλος δρόμος μπροστά»

«Δυνατοί, αλλά μας περιμένει μεγάλος δρόμος μπροστά»

Ακόμα κι αν δεν έχει πάει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ιδανικά, ο Jurgen Klopp πιστεύει ότι η ομάδα του έχει ενισχυθεί σημαντικά. Με δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Hertha, που βρήκε νικητές του Reds, o Γερμανός μίλησε μόνο με καλά λόγια για τους νεοεισερχόμενους, χωρίς όμως να αναγνωρίσει ότι η ομάδα έχει δρόμο μπροστά της.

«Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά γι’αυτό είναι η προετοιμασία» είπε ο Klopp. «Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, γιατί έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας. Σε αυτό το διάστημα, είναι καλό που όλοι φαίνονται θετικοί και σε συνεργασία μεταξύ τους, και αυτό είναι που πρέπει να έχουμε τώρα.»

«Οι καινούργιοι είναι μάλλον καλύτεροι απ’ όσο περίμενε ο κόσμος ότι θα είναι! Νομίζω ότι το είπα και στην αρχή της προετοιμασίας, ότι θέλουμε να χτίσουμε στην περσινή ομάδα και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Για την ώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν έχουμε τραυματισμούς, το οποίο είναι τα καλύτερα νέα που θα μπορούσαμε να έχουμε και αν μείνουμε υγιείς θα είμαστε πολύ δυνατοί.»

«Δυστυχώς και οι άλλες ομάδες είναι πολύ δυνατές στην Αγγλία, οπότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας» συμπλήρωσε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com