Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φόρο τιμής στα θύματα του Βερολίνου απέτισε η Liverpool

Φόρο τιμής στα θύματα του Βερολίνου απέτισε η Liverpool

Ο πρεσβευτής της Liverpool, Gary McAllister, μαζί με τον Patrick Berger επισκέφθηκαν χθες το μνημείο του τείχους του Βερολίνου  για να μάθουν για την ιστορία της περιοχής αλλά και να τιμήσουν τη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους σε μία ταραχώδη περίοδο για το Γερμανικό έθνος.

Τους δύο άνδρες περιήγησε ο κύριος Klausmeier, o διευθυντής του ιδρύματος για το Τείχος του Βερολίνου ενώ στο μνημείο εκείνο απομένει ακόμη ένα τελευταίο κομμάτι από το τείχος. Εκεί υπάρχει και το «Παράθυρο της Μνήμης», μία προβολή ονομάτων και φωτογραφιών περίπου 139 ανθρώπων που πέθαναν στο τείχος  από το 1969 μέχρι και το 1981.

Η Liverpool κατέθεσε στεφάνι προς τιμή της μνήμης όλων αυτών των θυμάτων. Μάλιστα, ο McAllister δήλωσε : « Ήταν ένα συναρπαστικό απόγευμα παρότι είχαμε μετακινήσεις. Ήταν πολύ χρήσιμο το να μάθουμε την ιστορία του τείχους αλλά και του Βερολίνου μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ήταν αρκετά φορτισμένη στιγμή να δούμε το παράθυρο της μνήμης και φωτογραφίες ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους εκεί. Δεν μπορούσαμε να μην έλθουμε στο Βερολίνο και να μην επισκεφτούμε τέτοιο μέρος».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com