Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Παίρνει το βάπτισμα του πυρός ο Robertson

Παίρνει το βάπτισμα του πυρός ο Robertson

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο James Milner (μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ) θα τον αφήσει εκτός και για τα τρία φιλικά της Γερμανίας. Κάτι που σημαίνει πως κάπου εδώ έρχεται η ώρα του Andy Robertson.

Ο Σκοτσέζος αριστερός μπακ αναμένεται να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο αυριανό φιλικό επετειακού χαρακτήρα με την Hertha Berlin, ενώ θα παλέψει και στα τρία ματς για να δείξει πως μπορεί να πάρει όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής γίνεται αυτή την χρονιά και, γιατί όχι να μην γίνει πρώτη επιλογή; Εξάλλου, αυτή είναι η θέληση του ίδιου. «Ήρθα εδώ θέλοντας να γίνω πρώτη επιλογή» λέει χαρακτηριστικά, και δείχνει… ασυγκράτητος.

«Προφανώς, είναι επιλογή του προπονητή το ποιοι θα παίξουν, καθώς ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος σε αυτή την θέση, όμως ελπίζω στο τέλος να είμαι αυτός που θα βγει στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να κάθομαι στον πάγκο. Δεν είμαι καλός θεατής, είμαι εφιάλτης όταν είμαι τραυματίας και δεν παίζω. Σέβομαι τους άλλους παίκτες και ξέρω πόσο καλά κάνουν την δουλειά τους, όμως εγώ θα κάνω το καλύτερο δυνατόν και ευελπιστώ πως θα είναι αρκετό για να παίξω βασικός» ήταν τα λόγια του Andy, ο οποίος δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά στα επερχόμενα φιλικά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com