Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει την προετοιμασία ο Milner/Ποδήλατο για την ομάδα (video)

Χάνει την προετοιμασία ο Milner/Ποδήλατο για την ομάδα (video)

Σαν σήμερα: 17/7/2015 – Το πρώτο γκολ του Milner!

Την ώρα που η ομάδα πέρασε την πρώτη της ολόκληρη μέρα της προετοιμασίας στην Βαυαρία, κάνοντας ποδήλατο γύρω από το προπονητικό κέντρο, ο Jurgen Klopp δεν είχε καλά νέα για τον James Milner.

Ο Άγγλος – κατά συνθήκη – αριστερός μπακ θα χάσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας στην Γερμανία, όπως ανήγγειλε ο Γερμανός τεχνικός. «Ήταν ξεκάθαρο πως είχε πρόβλημα στον τένοντα, οπότε θα λείψει περίπου 10 μέρες. Θα κάνει αποθεραπεία εδώ και θ είναι εντάξει όταν επιστρέψουμε» ήταν τα λόγια του Jurgen, που σημαίνει ότι ίσως αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό απέναντι στην Athletic Bilbao.

Στην ποδηλατάδα σήμερα δεν πήραν μέρος και οι Danny Ward, Loris Karius και Nathaniel Clyne, με τον Jurgen Klopp να αναφέρει πως αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα. «Ίσως είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχει λείψει ο Clyney» είπε χαρακτηριστικά για τον Clyne. «Έχει ένα πρόβλημα με την μέση του. Θα περιμένουμε. Ο χρόνος κυλάει, όμως εμείς χρειαζόμαστε πίσω δυνατό τον. Clyne». Όσο για τους δύο τερματοφύλακες;

«Loris και Danny, δεν είμαι εντελώς σίγουρος. Του Wardy δεν είναι τόσο σοβαρό, όμως πάντα παίρνει τον χρόνο του. Θα δείξει. Ο Loris θα γυρίσει το πολύ μεθαύριο στις προπονήσεις» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Στην σημερινή ποδηλατάδα, αυτός που επέστρεψε σίγουρα είναι ο Trent Alexander-Arnold, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στην θέση του Nathaniel Clyne τουλάχιστον για το φιλικό με την Herta το Σάββατο. Οι παίκτες πάντως απόλαυσαν την σημερινή «βόλτα», καθώς και το ποδήλατο είναι είναι απλά ένας ίσως λίγο πιο ευχάριστος τρόπος γυμναστικής, ιδίως στο γραφικό Rottach-Egern, στο οποίο προπονείται η ομάδα, ενώ ο Flanagan ήταν ο άτυχος της βόλτας, καθώς έφυγε ελαφρώς από τον δρόμο στον οποίο έκαναν ποδήλατο οι ποδοσφαιριστές, όπως κατέγραψε – ευτυχώς για εμάς – ο Dejan Lovren, και το μοιράστηκε μαζί μας στην ιστορία του στο Instagram (παραθέτω το προφίλ κάτω)

https://www.instagram.com/dejanlovren06/

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com