Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα πανηγυρική επιβεβαίωση για Coutinho!

Νέα πανηγυρική επιβεβαίωση για Coutinho!

Καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον Philippe Coutinho ανεξάρτητα του σε ποια ύψη προτίθεται να ανέβει οικονομικά η Barcelona δεν έχει η Liverpool. Όπως αναφέρει ο James Pearce, οι Reds θεωρούν πως δύσκολα θα μπορούσαν να βρίσκονται σε μεγαλύτερη θέση ισχύος με τον παίκτη να έχει υπογράψει πρόσφατα 5ετές συμβόλαιο, χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης και τον Klopp να του ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει.

Ο Coutinho και σήμερα στην προπόνηση ήταν ευδιάθετος, γεμάτος χαμόγελο και καθόλου αποπροσανατολισμένος και δεν δείχνει καμία πρόθεση να εκβιάσει καμία κίνηση όπως σας γράψαμε νωρίτερα από το liverpool.gr. Μάλιστα, ο αξιόπιστος δημοσιογράφος κάνει και μία σύγκριση του πως προσπάθησε ο Luis Suarez πριν κάποια χρόνια να διαμορφώσει κλίμα αποχώρησης με διάφορες συνεντεύξεις, συμπεραίνοντας πως μιλάμε για δύο διαφορετικούς χαρακτήρες.

Πλέον, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο βάσιμη ήταν και είναι η πεποίθησή μας πως η μεγαλύτερη κίνηση της Liverpool μέσα στο καλοκαίρι είναι να αποδείξει πως πλέον στην αγορά θέτει τους δικούς της όρους ακόμη και αν αυτοί είναι πως δεν παραχωρείται ένας ποδοσφαιριστής. Διότι μόνο έτσι μεγαλώνει αγωνιστικά ένας σύλλογος και μπορεί να γίνει ξανά από μεγάλος, σπουδαίος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com