Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στέλνει scouters για ταλέντο της Legia ο Klopp;

Στέλνει scouters για ταλέντο της Legia ο Klopp;

Ο Jurgen Klopp ήταν ανέκαθεν ένας προπονητής που ασχολιόταν με την εύρεση μικρών σε ηλικία παικτών με δυνατότητες εξέλιξης. Πάντα έψαχνε για λαχεία, και είναι κάτι που έχει κάνει πολύ καλά ως προπονητής της Mainz, αλλά κυρίως της Dortmund (βλέπε Lewandowski, Kagawa, Perisic κ.α.).

Σύμφωνα με πολωνικά μέσα, από τα οποία την είδηση αναπαράγει η Daily Star, ο Jurgen Klopp φέρεται να είχε στείλει σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον 18χρονο μέσο της Legia Warsawa, Sebastian Szymanski, ο οποίος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα την χρονιά που μας πέρασε, σημειώνοντας αρκετές συμμετοχές ως αλλαγή.

Το δημοσίευμα καταλήγει πως ο Γερμανός σκέφτεται να κάνει πρόταση για τον νεαρό Πολωνό, ο οποίος μετράει 9 συμμετοχές με την Εθνική Πολωνίας κάτω των 19. Έχοντας επίσης ως σημαντική παράμετρο το γεγονός πως η Liverpool έχει φάει απαγόρευση μετεγγραφών για νεαρούς παίκτες εντός Αγγλίας, ίσως να ήταν πιθανή μία τέτοια κίνηση. Από το απλό σενάριο μέχρι την κατάθεση επίσημης πρότασης, η διαφορά είναι μεγάλη. Αναμένουμε να δούμε αν έχουν βάση τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com