Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μία απίστευτη κίνηση του Henderson!

Μία απίστευτη κίνηση του Henderson!

Όπως είχε πει παλαιότερα ο Steven Gerrard, ο αρχηγός της Liverpool πρέπει να δείχνει το παράδειγμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μία ρήση που ήλθε να επιβεβαιώσει με μία εξαιρετική χειρονομία ο νυν αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson.

Ο Nicklaus Chu, φανατικός φίλος της ομάδας αλλά και του Hendo, έψαχνε τον αρχηγό της Liverpool ώστε να φωτογραφηθεί μαζί του αλλά και να ανταλλάξον δύο λόγια κατά την παραμονή της ομάδας στο Hong Kong. Δυστυχώς ο Chu σε τέσσερις διαφορετικές περιστάσεις δεν μπόρεσε να δει τον Henderson και τη μία μάλιστα αφού περίμενε επί 6 ώρες μέσα στη βροχή και μετά τη ζέστη. Στην τέταρτη περίπτωση ο αρχηγός πέρασε δίπλα του αλλά δεν μπορούσαν να μιλήσουν. Λίγο αργότερα, ο πρώην παίκτης της Sunderland πήρε την κατάσταση στα χέρια του και στέλνοντας μήνυμα στον Chu του ζήτησε συγγνώμη αλλά και να ανταμώσουν επιτέλους στο ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα. Εκεί επιτέλους αντάλλαξαν δύο κουβέντες, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία και ο ενθουσιασμένος φίλαθλος έγραψε στο instagram :

« Είναι ο αρχηγός της Liverpool, μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη και ζήτησε συγγνώμη σε έναν φίλαθλο για ένα φταίξιμο που δεν ήταν δικό του. Μία απλή και ζεστή κίνηση για τον αρχηγό, ένα όνειρο ζωής για εμένα, θα μπορούσε να με αγνοήσει πλήρως αλλά δεν το έκανε. Αυτός είναι ο σπουδαίος αρχηγός της Liverpool. Δεν είναι μόνο παίκτης μας αλλά και οικογένεια.» δήλωσε ο πανευτυχής Chu στο instagram.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com