Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ο πιτσιρίκος που ζει το όνειρο!

Ο πιτσιρίκος που ζει το όνειρο!

Ήταν ένας από τους παίκτες της Κάτω των 23 που το όνομα του συζητήθηκε πέρυσι πολύ! Έχει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, της Πολωνίας, και προετοιμάζεται με την πρώτη ομάδα των Κόκκινων φέτος το καλοκαίρι! Έκανε μάλιστα το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στο φιλικό με την Tranmere, για 23 λεπτά, αντικαθιστώντας τον Karius!
Τον λένε Kamil Grabara και είναι τερματοφύλακας! Ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα, περιέγραψε την εμπειρία των προπονήσεων με την πρώτη ομάδα, ότι «νιώθει σαν να ζει μέσα σε όνειρο» , αν και το περίμενε αυτό να συμβεί κάποια στιγμή,γιατί «έχει εργασθεί πολύ σκληρά τους τελευταίους 18 μήνες», από τη στιγμή δηλαδή που υπέγραψε στους Κόκκινους!
«Νιώθω ευτυχισμένος που έπαιξα στο φιλικό, αλλά ήταν απλώς ένα φιλικό. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω πλέον το ντεμπούτο μου και σε επίσημο αγώνα.» δήλωσε. «Δεν ένιωσα αγχωμένος γιατί από τη στιγμή που προπονούμαι πλέον με αυτούς τους παίκτες, ήταν θέμα χρόνου να ανακαλέσω στη μνήμη μου τις κινήσεις και τους ‘μηχανισμούς’ που μαθαίνουμε στην προπόνηση»  συνέχισε.
Ο Grabara ήρθε στους Κόκκινους τον Γενάρη του 2016 από την Ruch Chorzow,παρατσούκλι οι Μπλε (δυστυχώς) την οποία υποστήριζε από μικρός. Στην Ruch ήρθε στην ηλικία των 13 χρονών όμως. Πιο πριν τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Wawel Wirek, όπου από τις πρώτες ημέρες προπόνησης, ως οκτάχρονος, είχε δηλώσει ευθαρσώς στον προπονητή του, ότι θα προτιμούσε να παίξει στη θέση του τερματοφύλακα. Το χατήρι του έγινε και από κει και πέρα, η πορεία του μικρού ήταν ανοδική, τόσο μάλιστα που έφτασε να αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής Πολωνίας Κάτω των 17.
Κάπως έτσι τον πρόσεξαν και οι ομάδες του Mnachester και η Liverpool, «της οποίας η διάθεση να με αποκτήσουν υπήρξε πιο ‘χειροπιαστή’. Περίμενα ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή βέβαια, γιατί αν ζεις έχοντας 100% focus στο στόχο σου, κάποια στιγμή θα δικαιωθείς.» τόνισε.
Όταν ήρθε στους Κόκκινους, εντάχθηκε στο πρόγραμμα προπονήσεων της Κάτω των 18 και της Κάτω των 23, αλλά γρήγορα τον έστειλαν να προπονείται με την πρώτη ομάδα!
«Μου αρέσει να δουλεύω με τον Jurgen! Έχει ένα φοβερό τρόπο να προσεγγίζει τους παίκτες και μας μιλά αρκετά. Πάντα ελέγχει την πρόοδο μας κατά τη διάρκεια της προπόνησης αλλά εμπιστεύεται στο 100% τις απόψεις και τις αναφορές των προπονητών μας, όπως του John(Achterberg). Θα ήμουν ευτυχισμένος να παίξω μερικά ακόμα λεπτά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, και θα προσπαθήσω να πείσω τον manager να μου δώσει την ευκαιρία. Έχω ακούσει τις φήμες για δανεισμό και δεν απορρίπτω αυτή την πιθανότητα. Είμαι νέος και σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε εξέλιξη θα αποβεί προς όφελος μου, είτε παίξω σε άλλη ομάδα ως δανεικός, είτε συνεχίσω να προπονούμαι εδώ με την πρώτη ομάδα και καταφέρω να παίζω με τους αναπληρωματικούς.  Ας περιμένουμε και θα δούμε τι θα συμβεί. Είμαι αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον μου.»ολοκλήρωσε!
Με τέτοια αισιοδοξία και διάθεση για δουλειά το ίδιο αισιόδοξοι είμαστε και μεις για το μέλλον σου στους Κόκκινους μικρέ!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com