Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Είχα δακρύσει όταν έφυγε ο Lucas»

Klopp: «Είχα δακρύσει όταν έφυγε ο Lucas»

Η εποχή Lucas τελείωσε στο Anfield μετά από δέκα χρόνια, με τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί για την Lazio έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών. Η αποχώρηση ενός παίκτη που έμεινε για μία δεκαετία στην ομάδα σίγουρα θα έκρυβε συγκινητικές στιγμές, και ο Jurgen Klopp παραδέχτηκε πως η αποχώρησή του ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά.

«Κάποια πράγματα αλλάζουν, όμως ο Lucas είναι ειδική περίπτωση. Το ζήτησε (να φύγει). Θα έλεγα ότι είναι ένας φίλος. Ένας φανταστικός άνθρωπος»

«Οπως ξέρω και ξέρει, έχει κάποια θέματα όταν δεν παίζει! Όμως πάντοτε είχαμε μία πολύ σεβαστή κατανόηση. Ήταν πραγματικά καλό. Όταν έφυγε, είχαμε δακρύσει (και οι δύο). Ήταν μία πραγματικά σημαντική στιγμή» 

Όσο για τον δικό του ρόλο στην αποχώρηση Lucas, είπε:

«Ήταν δύσκολο για την ομάδα. Είναι θέμα ηλικίας και για την ζωή του. Μπορούσε να πάρει ένα πολυετές συμβόλαιο και πως μπορούσα να του πω: «Μείνε εδώ, αλλά δεν ξέρω αν θα ανανεώσεις το συμβόλαιό σου και πόσο χρόνο συμμετοχής θα έχεις». Οπότε, πρέπει να είσαι ειλικρινής, ειδικά με έναν παίκτη σαν κι αυτόν» 

Τέλος, ανέφερε πως η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

«Αν είμαι ακόμα εδώ, θα βρεθεί μία θέση για εκείνον στον σύλλογο. Είμαι σίγουρος πως θα είναι φανταστικός προπονητής» ήταν τα τελευταία λόγια του Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com