Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Mourinho: «Άλλη πραγματικότητα για Liverpool με Ευρώπη»

Mourinho: «Άλλη πραγματικότητα για Liverpool με Ευρώπη»

Άλλη μία ευκαιρία για σπόντα σχετικά με την περασμένη σεζόν,βρήκε να πετάξει ο Jose Mourinho, τόσο προς την Liverpool όσο και προς την πρώην ομάδα του, την πρωταθλήτρια Chelsea. O Πορτογάλος επικαλέστηκε την απουσία ευρωπαϊκών παιχνιδιών των δύο συλλόγων ως ειδοποιό διαφορά της περασμένης σεζόν και τώρα μίλησε για «άλλες πραγματικότητες» με τις Τοπ 6 ομάδες της Αγγλίας να έχουν όλες διασυλλογικές υποχρεώσεις.

«Αυτή η σεζόν θα είναι λίγο πιο ισορροπημένη μιας και όλες οι ομάδες του Τοπ 6 θα παίζουν Ευρώπη» δήλωσε ο Mourinho. «Δεν θα είναι σαν την περασμένη σεζόν που η Chelsea αλλά και η Liverpool είχαν ένα παιχνίδι τη βδομάδα με τις άλλες ομάδες – και ειδικά εμάς με το Europa League – να έχουμε και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Αυτή τη σεζόν, έξι ομάδες θα έχουν αγώνες στην Ευρώπη και αυτό θα δημιουργήσει νέα πραγματικότητα για την Chelsea και για τη Liverpool.»

«Δεν θα πω ότι ήταν το κλειδί, για να μην στερήσω τα εύσημα που ανήκουν στην Chelsea για το πρωτάθλημα, αλλά το ένα παιχνίδι τη βδομάδα βοηθάει πολύ στο να μην υπάρχουν τραυματισμοί και κούραση. Και προφανώς και για τη Liverpool ισχύει το ίδιο, την βοήθησε ξεκάθαρα. Τώρα θα έχουν δύσκολη κατάσταση να διαχειριστούν, αλλά με τα ρόστερ που ήδη έχουν και τις μεταγραφικές προσθήκες που κάνουν μάλλον θα τα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν» κατέληξε ο Πορτογάλος.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com