Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όχι για Coutinho στη Barca / Εμφατική απάντηση Klopp-Liverpool

Όχι για Coutinho στη Barca / Εμφατική απάντηση Klopp-Liverpool

H διαφαινόμενη αποχώρηση του Neymar παρά τις εξαγγελίες της Barcelona φαίνεται πως έχει αλλάξει για τα καλά τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Barcelona. Για αυτό και όπως φαίνεται στράφηκε προς τη Liverpool για τον Philippe Coutinho.

Πριν λίγες ώρες, αργά το βράδυ, η ομάδα του Ernesto Valverde κατέθεσε επίσημη πρόταση στους Reds για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου ύψους 72.000.000 λιρών δηλαδή κάπου στα 80.000.000 ευρώ όπως επιβεβαιώνεται από πλήθος αξιόπιστων πηγών όπως η Echo και το BBC. Πρόταση, η οποία απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από την ομάδα μας και μάλιστα οι «Κόκκινοι» απάντησαν πως οι Καταλανοί «σπαταλούν άδικα το χρόνο τους».  Ο Klopp βλέπει τον Coutinho ως κεντρικό στα πλάνα του και ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο πριν λίγους μήνες ΧΩΡΙΣ ρήτρα αποδέσμευσης.

Μετά την εμφατική απάντηση της ομάδας, ο προπονητής της Jurgen Klopp ήρθε να βεβαιώσει αυτή τη στάση δηλώνοντας πως η Liverpool πλέον δεν είναι ομάδα που πουλάει τους καλύτερους της παίκτες : « Ναι δεν είναι προς πώληση (σ.σ ο Coutinho) αλλά αυτό δεν άλλαξε σήμερα το πρωί έτσι είχε η κατάσταση ούτως ή άλλως. Ο Phil είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Προσπαθεί τώρα να βρει ξανά το ρυθμό του αλλά δεν υπάρχει αμφισβήτηση για την ποιότητά του. Πολύ έξυπνος επιθετικά και αμυντικά. Τα καλά νέα για εμάς είναι πως ακόμη είναι νέος. Από τότε που είμαι εδώ έχει βελτιωθεί πολύ και μπορεί να βελτιωθεί και άλλο. Δεν εκπλήσσομαι που άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για τους παίκτες μας αλλά το σημαντικό μήνυμα είναι πως δεν είμαστε ομάδα που πουλά τους παίκτες της και έτσι έχει η κατάσταση. Πιστεύουμε στο να δουλεύουμε μαζί και να εξελισσόμαστε μαζί. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα μαζί και για αυτό πρέπει να μείνουμε μαζί. Πρέπει να δημιουργήσουμε μία κατάσταση όπου ο καθένας βλέπει εύκολα την κατεύθυνση που βαδίζουμε. Είναι μία φανταστική ομάδα εδώ και είμαστε σε μία καλή στιγμή» δήλωσε με άνεση και περίσσεια βεβαιότητα ο τεχνικός της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com