Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι γίνεται με Keita…

Τι γίνεται με Keita…

Τα τελευταία 24ωρα το θέμα του Naby Keita έχει αρπάξει φωτιά. Αυτή η φωτιά αναμένεται να σβήσει εντός των επόμενων ημερών. Τι ακριβώς όμως γίνεται;

Αρχικά είχαμε όργια φημών την Τετάρτη την νύχτα ότι ο παίκτης έκλεισε, έναντι του ποσού των 67 εκατομμυρίων λιρών συν 7 σε μορφή μπόνους. Στην συνέχεια ήρθε νέο άρθρο της Liverpool Echo «κυβερνητικής εκπροσώπου» της ομάδας, ότι η τελευταία πρόταση (έως τότε) ήταν χαμηλότερη και ότι ο παίκτης δεν έχει κλείσει, καθώς και ότι θα έπρεπε να πάρει πάλι την κατάσταση πάνω του.

Πηγές από το Liverpool έλεγαν ότι θα υπάρχουν νέα εχθές (Παρασκεύη 14/7), καθώς και οι δηλώσεις του Klopp μετά το πρώτο φιλικό με την Tranmerre εμμέσως έλεγαν το ίδιο.

Εχθές λοιπόν, Παρασκευή, οι ίδιες πηγές ενημέρωσαν τα social media με profile picture τον Keita με την φανέλα της Liverpool. Την ίδια στιγμή που η Echo μιλούσε για νέα άρνηση της Leipzig σε μεγαλύτερη πρόταση των Κόκκινων.

Tην μέρα που μεσολάβησε (Πέμπτη) ήταν η μοναδική που ο Keita παρουσιάστηκε στο κέντρο προπόνησης της ομάδας του, δηλώνοντας την δυσαρέσκεια του που οι Γερμανοί δεν τον αφήνουν να εκπληρώσει το όνειρο του παίζοντας στην Liverpool.

Γενικά καλό θα είναι όλοι να γνωρίζουμε ότι τα νέα που μαθαίνουμε είναι λίγο πίσω από την πραγματική εξέλιξη των γεγονότων.

Παρασκευή νύχτα λοιπόν και ενώ συντάσσεται το συγκεκριμένο άρθρο, η Liverpool Εcho, και ο πανέγκυρος Pearce μιλούν σαφέστατα για επικείμενη νέα πρόταση της ομάδας, σήμερα Σάββατο στα 65+10 με μπόνους εκατομμύρια λίρες. Ως εδώ είναι πληροφορίες της Echo.

Άλλες πάλι πηγές πάλι από την Αγγλία μιλούν για δεδομένη συμφωνία πλέον σε αυτό το ποσό και ότι ο παίκτης σε λίγα 24ωρα θα ανήκει και επίσημα στην Liverpool. Οι ίδιες πηγές λένε πως ο Keita δεν ακολούθησε καν την αποστολή της Leipzig στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, ώστε να τελειώσει την μεταγραφή του στους REDS.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλο αυτό είναι πως η μεταγραφή αργά ή γρήγορα θα τελειώσει. Ωστόσο πάντα κρατάμε μικρό καλάθι και περιμένουμε επίσημες τοποθετήσεις και γεγονότα.

Για o,τι νεότερο προκύψει θα σας ενημερώσουμε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com