Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα χρειαστεί να το πάρει πάνω του ο Keita»

«Θα χρειαστεί να το πάρει πάνω του ο Keita»

Την επιστροφή του στην ομάδα της Λειψίας θα κάνει σήμερα ο Naby Keita, ο οποίος δεν βρέθηκε χθες στις υποχρεώσει της ομάδας του. Αυτό σημαίνει, ότι η Πέμπτη είναι ίσως η πρώτη μίας σειράς σημαντικών ημερών για την υπόθεση του μέσου από την Γουινέα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο από τους Times και τον έγκριτο Paul Joyce, όσο και από τον Guardian, ήρθε η ώρα για τον Naby Keita να πάρει πάνω του την υπόθεση, αν θέλει αυτή να ολοκληρωθεί σύντομα.

Η RB Leipzig, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, επικοινώνησε με τη Liverpool την Τετάρτη, ανακοινώνοντας στον σύλλογο του Merseyside ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται προς πώληση, συνεχίζοντας στην ίδια σκληρή στάση, που μέσω του Ralf Rangnick έβγαινε προς τα έξω εδώ και καιρό.

Τι σημαίνει όμως αυτή η επίσημη επαφή; Σύμφωνα με τον Paul Joyce, αυτό είναι το σημάδι ότι ήρθε η ώρα για τον Naby Keita να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να δώσει επίσημο αίτημα μεταγραφής για τη Liverpool. Αν θέλει να μετακινηθεί στο Anfield αυτό το καλοκαίρι, η ευκαιρία είναι τώρα και σε αυτό ποντάρει η Liverpool. Γι’αυτόν τον λόγο, οι Reds δεν έχουν κοιτάξει εναλλακτικές του Keita και κρατάνε διαρκώς ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας με τη δευτεραθλήτρια Γερμανίας.

Η υπόθεση Keita θυμίζει αρκετά μία άλλη υπόθεση που περιελάμβανε ένα νυν Red και τον γνωστό και μη εξαιρετέο πλέον, Ralf Rangnick. Ο Sadio Mane, παίκτης της Red Bull Salzburg τότε, το καλοκαίρι του 2014 ήταν διαρκώς στο στόχαστρο ξένων συλλόγων, ο Γερμανός, τότε τεχνικός διευθυντής της Αυστριακής ομάδας, επέμενε, όπως ακριβώς και στην περίπτωση Keita, ότι ο παίκτης δεν πωλείται και έπρεπε να έρθει η επίσημη αίτηση μεταγραφής του Σενεγαλέζου άσσου για να προχωρήσει η πώληση του παίκτη στην ομάδα της Southampton.

Έτσι, σύμφωνα με τα δύο ρεπορτάζ των Αγγλικών μέσων, η θέληση του Naby Keita να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή είναι το «κλειδί». Είναι αυτό στο οποίο ποντάρουν στη Liverpool και βλέποντας και τις ομοιότητες που είχε η υπόθεση ενός δικού τους παίκτη, του Sadio Mane (ο οποίος θυμίζουμε έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Keita) με την «αδερφή» ομάδα των Γερμανών, περιμένουν την κίνηση του παίκτη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com